- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странен любовен триъгълник
Притеснява ме странното поведение на една позната спрямо брат й, в когото съм лудо влюбена. имам чувството че и тя е влюбена в него и имат нещо повече от отношенията брат-сестра помежду си. пред мен (и не само) неведнъж е говорила колко много много го обича, имат хиляди снимки заедно на които са като гаджета на изгрева и залеза и ги кръщава "аз и той". освен това той е музикант, на едно изпълнение тя получи конвулсии, щеше да припадне още малко. лошото е че започвам сериозно да го ревнувам от нея, както и от всички, искам и аз да участвам в тая идилия. какво да направя?
Истински брат ли и е или доведен? Съжалявам за въпроса, ама знам ли. Виж, не мисля, че има нещо повече. Ако той е по-голям или просто са много близки и си споделят, нормално е. Не виждам повод за ревност.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Това звучи извратено...дано просто му се възхищава, но и в двата случая си прецакана. Защото дори да не е ревност Жена-мъж, ревността сестра -брат е не по-малко люта. А аз не познавам брат който не би предпочел родната си сестра.Опитай да я убедиш че си идеална за него. Ако тя те харесва,пътя ти към него ще е в пъти по-кратък.
![]()
I love my high heels <3
истински брат и сестра са, въпреки че той е много по-светъл от нея, тя прилича на майка си, той - на баща си. говоря за същия човек от предишната ми тема, той си има приятелка и бил влюбен но я крие, може и за нея да говори, знам ли вече. възможно ли е вероизповеданието да играе роля.
А бягай далече от тоя филм.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
trololololo хахаха
хареса ми обаче, евалата :р
сериозно говоря, за същия човек писах в предишната тема.
просто за това със сестра му имам наблюдения от известно време.
ух не знам вече, ревнувам го и от въздуха, и от мъжете даже го ревнувам, и от приятеля от тандема му!!!! искам го само за себе си.
психопате що не ми разгледаш темата за нескафе бийтбокс малко да видиш за кво говоря а?
Вие не ходите, нали? Ако е така - забрави го.Няма смисъл да ревнуваш някого,с когото не ходите дори.Само се измъчваш..