.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Повече от фен Аватара на flawless_

Странен любовен триъгълник

Притеснява ме странното поведение на една позната спрямо брат й, в когото съм лудо влюбена. имам чувството че и тя е влюбена в него и имат нещо повече от отношенията брат-сестра помежду си. пред мен (и не само) неведнъж е говорила колко много много го обича, имат хиляди снимки заедно на които са като гаджета на изгрева и залеза и ги кръщава "аз и той". освен това той е музикант, на едно изпълнение тя получи конвулсии, щеше да припадне още малко. лошото е че започвам сериозно да го ревнувам от нея, както и от всички, искам и аз да участвам в тая идилия. какво да направя?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Истински брат ли и е или доведен? Съжалявам за въпроса, ама знам ли. Виж, не мисля, че има нещо повече. Ако той е по-голям или просто са много близки и си споделят, нормално е. Не виждам повод за ревност.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Това звучи извратено...дано просто му се възхищава, но и в двата случая си прецакана. Защото дори да не е ревност Жена-мъж, ревността сестра -брат е не по-малко люта. А аз не познавам брат който не би предпочел родната си сестра.Опитай да я убедиш че си идеална за него. Ако тя те харесва,пътя ти към него ще е в пъти по-кратък.

I love my high heels <3

истински брат и сестра са, въпреки че той е много по-светъл от нея, тя прилича на майка си, той - на баща си. говоря за същия човек от предишната ми тема, той си има приятелка и бил влюбен но я крие, може и за нея да говори, знам ли вече. възможно ли е вероизповеданието да играе роля.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    А бягай далече от тоя филм.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    trololololo хахаха
    хареса ми обаче, евалата :р

сериозно говоря, за същия човек писах в предишната тема.
    просто за това със сестра му имам наблюдения от известно време.
    ух не знам вече, ревнувам го и от въздуха, и от мъжете даже го ревнувам, и от приятеля от тандема му!!!! искам го само за себе си.

психопате що не ми разгледаш темата за нескафе бийтбокс малко да видиш за кво говоря а?

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от flawless_ Виж мнението
    ух не знам вече, ревнувам го и от въздуха, и от мъжете даже го ревнувам, и от приятеля от тандема му!!!!
    зле съм по геометрия, обаче това определено спря да е триъгълник.

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    зле съм по геометрия, обаче това определено спря да е триъгълник.
    n-ъгълник, или с други думи - свинщина

Вие не ходите, нали? Ако е така - забрави го.Няма смисъл да ревнуваш някого,с когото не ходите дори.Само се измъчваш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си