- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ако имахте брат гей, щяхте ли да се срамувате от него?
Аз много!Щех да го дискриминирам отвсякъде!
Последно редактирано от D1esel : 03-10-2012 на 16:57
Светлюшка трябва да се произнесе, нали е казвала че брат и гей![]()
Ако можеше, сигурноама Светлюшка е малка, а брат и голям
![]()
Според мен всеки си избира какъв да бъде в този живот. Ама ако брат ми стане гей първо ще го убия ,после ще се срамувам :d
ГАЛИН КАЛЧЕВ РЕЛЕФА
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™
Не се ебавам, тя лично е казвала, даже ни сватосваше![]()
Моя е и много се срамувам от това, ама кво да се прави - поне се изнесе.
В немския мюзик айдъл има сега доста гейове, повеето са "прикрити", но има един, който афишира връзката си с 52-годишен чичко и досега ги даваха как се целуват.
ОМG, не мога да повярвам! Мислех, че Наско се базика! :O
Aбе ей, хлапенце, как не те е срам да говориш за собствения си брат, все едно говориш за съседското момче бе ... :X Срамувал се бил от това, че брат му е гей. Поне обичаш ли го или вече не го обичаш, щото е гей и ще посрами родата ви :X Изнесъл се бил и това най-голямата радост.
От мен да знаеш, че каквито и хетеро приятели да имаш, супер пичовете, супер мъжествените, след 20-30 години, когато вече си разведен с 1-2 деца, а жена ти ти съсипва здравето и изцежда всичките ти пари до стотинка само брат ти ще бъде човекът, който ще бъде до теб! Казвам го образно. Каквато и трудност да имаш - той ще е човекът! Затова и ти сега бъди с него!
Пловдив е провинция, ама не знаех, че е толкова дълбока... Баси лигльото глезен си Wax-е... Малко бой си ял явно, ако те бяха тупали повече ваще, тогава нямаше да си такова лигаво дете.
Да бях на мястото на баща ти, щях да те пребия, да ти вкарам една патка в устата и да ти дойде акъла, щом говориш така за брат си! Поведението ти не е поведение на мъж, а на путка!
Последно редактирано от D1esel : 03-10-2012 на 21:53
ахахахахаха
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Да те хване гладен циганин в Овча Купел да те изнасили.
Като е такъв, кво да правя. НЕ ми харесват педалите, съответно и той не ми харесва. Родителите са ме учили да се оправям сам, пък и скоро само той ме е молил за помощ.
А относно боя казах вече - мека китка е, така че положението с пребиването е обратното.
ако парадира постоянно с това че е обратен и се облича ПРЕКАЛЕНО идиотски и натруфено - ще ме е срам
попринцип приемам хората такива квито са обаче като почнат да парадират с това и да се правят на страдалци
че другите ги игнорват вече ме дразни...
Значи Светлето верно е ял бой като малък
ПП С брат ти учихме заедно, познавам го![]()
OоохоооДа не станете роднини бе
А той, ако е ял бой - логично е и брат му да е ял. Тогава защо единия е хомофоб, а другия гей!? Според мен никой от двамата не е ял бой, а Уаксчо като по-малкото дитенце е по-глезен, мрънкащ и хленчещ
![]()
И все пак, не мисля, че е чак такъв келеш, какъвто се прави. Ще порасне още и ще разбере, че трябва да уважава брат си. Все пак по коментарите му далеч нямам представа за него, като на кретен, дори напротив - мисля, че е много свестен. Просто е малък гном още![]()
Той че е малък - малък е, ама е логично който е мъжествен и озлобен, той да е ял боя![]()
Да би ме било срам и то ужасно много.Но много бих се зарадвал да имам сестра лесбийка![]()
Софийски, в Пловдив всички са асексуални![]()