.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 96

Hybrid View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    kalpazanke, не сме тука за да се оплакваме, нали ))
    Питах И за хорската простотия. Имало ли е моменти, в които те обезкуражава?

Поправка в 14.13:
    От чисто човешка гледна точка ми е инт да разбера как реагираш.
    Последно редактирано от kalpazanka : 03-11-2012 на 12:13

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението

Поправка в 14.13:
    Аз лично, когато се срещна с простотия, просто оставам безмълвен. Не знам как да се защитя дори, когато съм под нападките ѝ.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението

Поправка в 14.13:
    Калапанчево слънчице, как да ти кажа това е като при шофирането - първоначално много се палих, когато някой нарпави откровена простотия на пътя покрай мене.. свалях стъкла, нареждах го (но не псувах).. в последствие започнах да псувам само вътре в колата. Е сега в момента отминавам всичко с каменна физиономия, наааай-много нещо наум да си кажа. Ако в Германия видя простотия - ще ахна, ще направя коментар, ще го обсъдя с приятели. Тук, за жалост, вече просто отминавам с каменно лице и това е.
    Иначе няма причина да ме обезкуражава, в крайна сметка водя такъв начин на живот, че до простотията почти не мога да се докосна. Работя в сериозна среда, 'членувам в изкл образован приятелски кръг', от колата си не слизам освен по конкретни заведения, в които простотия не можеш да видиш.. в крайна сметка не мога да се оплача, че живея сред простотия, защото на практика не се здрависваме с нея всекидневно.
    Примерно скоро реших да се разходя с автобус. Е, останах потресен от това, което се случва вътре. После една седмица пътувах предимно с автобуси, ей така за образователна цел, щото ми беше интересно какво ще се случи и как е възможно това да е реалност и всички да се съобразяват мълчешком с нея.

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    Калапанчево слънчице, как да ти кажа това е като при шофирането - първоначално много се палих, когато някой нарпави откровена простотия на пътя покрай мене.. свалях стъкла, нареждах го (но не псувах).. в последствие започнах да псувам само вътре в колата. Е сега в момента отминавам всичко с каменна физиономия, наааай-много нещо наум да си кажа. Ако в Германия видя простотия - ще ахна, ще направя коментар, ще го обсъдя с приятели. Тук, за жалост, вече просто отминавам с каменно лице и това е.
    Иначе няма причина да ме обезкуражава, в крайна сметка водя такъв начин на живот, че до простотията почти не мога да се докосна. Работя в сериозна среда, 'членувам в изкл образован приятелски кръг', от колата си не слизам освен по конкретни заведения, в които простотия не можеш да видиш.. в крайна сметка не мога да се оплача, че живея сред простотия, защото на практика не се здрависваме с нея всекидневно.
    Примерно скоро реших да се разходя с автобус. Е, останах потресен от това, което се случва вътре. После една седмица пътувах предимно с автобуси, ей така за образователна цел, щото ми беше интересно какво ще се случи и как е възможно това да е реалност и всички да се съобразяват мълчешком с нея.
    Мачок, хубаво е това, че имаш определен приятелски кръг, че ходиш само с кола (Аз също имам интелигентни приятели и също предимно с кола се движа), но човек винаги трябва да бъде подготвен психически да се разправя с простаците. Най-малкото - не си избираш съседите, нито знаеш дали утре някой селянин няма да те засече на пътя, не дай си боже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си