- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сладникъв парфюм
Днеска докато пътувах в рейса,се качи една мацка,която миришеше супер силно на портокал или някакъв парфюм с плодов аромат,ама се усещаше,че не е някаква евтиния,а някой по-скъпичък.Знаете ли някакви такива парфщми с мириз на плодове/портокал?![]()
Единствения за който се сещам в момента е този : http://shopping.bg/cacharel-lou-lou-...100-ml-za-jeni - приятелка го е използвала и беше много доволна,усещаше се много приятен мирис на портокал! (:
намерих ето тези :
GIORGIO ARMANI – MANIA
Цитрусов аромат-ухание на свежест и цветя.Комбинация от мандарина, кедър, сандалово дърво и магнолия. Елегантен и изящен аромат. Нотки на касис и розов пипер, дафинов лист, божур, ирис, момина сълза ;база: кехлибар, мускус, кедър Вирджиния, ванилия, сандалово дърво.
BRUNO BANANI – ABOUT WOMAN
За младите чувствени дами – диня, портокал,манго с привкус на зелена ябълка, цитрусов аромат и горски плодове.Цветен плодов аромат .Връхни нотки: ябълка, червен портокал, диви ягоди; Сърцевинни нотки: ирис, роза и виолетка. Базисни нотки: сандалово дърво, кехлибар, ванилия.
CHANEL – COCO MADEMOISELLE
Състав от роза, жасмин, цвят на портокал и бергамот, оставя дълготраен и свеж аромат. Секси аромат от пресни ориенталски аромати, припомня неудържимия дух на младите. Елегантен.
LACOSTE – TOUCH OF PINK
Аромат подходящ да се отдадете на удоволствия и забавления. Основните му аромати са жасмин, виолетов цвят, кардамон, портокал, сандалово дърво, мускус и ванилия. Ароматът е енергичен, женствен и весел.
s.Oliver sport 1
s.Oliver Sport 1 е женски аромат с плодов акцент. Връхните нотки са комбинация от портокал, ананас и грейпфрут. Основата е мускус и ванилия. Осигурете си невероятно свежо и плодово, сладко изживяване.
това намерих дано да ти е от полза![]()
,макар че този е нещо като лимон или ябълка.Защо не я попита какъв е парфюмът и,аз така съм питала една шофьорка на такси,страшен парфюм имаше.
![]()
Благодаря на всички,ще се опитам да ги потърся в магазините,а иначе не ми достигна смелостта,беше някава надута :Д
Хаха, да не съм била аз :д. Днес бях с един с аромат на портокал. На Фрутини е, спрей за тяло се води![]()
Versace Crystal Noir ? (един от най-най любимите ми). Малко по-тежка миризма, сладък е.
http://www.parfumi.net/catalog/image...Noir_EDT_w.jpg
"Парфюмът напомня за стилна вечерна дреха на Versace. Той е чувствен и изкусителен, дързък и насърчителен. С ултра-женствено ухание на гардения, божур и портокалов цвят. Със съблазнителни нотки на кехлибар, мускус и сандалово дърво. Ароматът напомня за двете лица на всяка жена - сладка и загадъчна."
Благодаря на всички,търся и в нета разни плодови парфюми,пък ще видим,само не знам къде да ги търся всичките,като че ли в масовите козметики като Лили или ДМ има само от тези най-известните парфюми. :/
Boss - Orange да не е? На мен той ми е бая сладникав и портокалов.
А Light Blue е прекрасен и не ми е сладникав поне на мен, по-свежо ми мирише.
Everything changes, but beauty remains ...
Разбрах,че повечето им били плодови аромати,аз си мислех,че са някаква евтиния тези парфюми,но очевидно съм грешала ;д търсех на доста места и никъде нямат Ескада,отчаях се вече :/
Как ше няма?!
Знаеш ли, горния парфюм, който съм ти постнала го има наливен на Рефан. Миризмата е 1 към 1, хем ще го тестваш, хем ще дадеш много по-малко пари!
Една приятелка има такъв парфюм,дето мирише на плодове и е в някакво шарено правоъгълно шише.Като я видя утре на даскало ще я помоля да ми го покаже.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Значи този дето е на Рефан е имитация специално на Escada Moon Sparkle,налиА иначе ако не ми хареса ще взема да обиколя по-стойностно парфюмериите по моловете ;д
^ Да. Но не помня номерчето, а принципно ги знам.
По-добре недей по моловете, цените са прекалено надути, по-голяма парфюмерия ще ти свърши работа.
Пише се сладникАв.Не искам да издребнявам или нещо,просто ми направи впечатление.
Иначе преди имаше едни парфюмчета на бон-бон в малки шишенца и бяха доста трайни.
(сега се сещам,където опръсках всяка една страница на една моя книга,и все още,когато я отворя,ми мирише на този парфюм.)
Та имаше един жълт или оранжев,който миришеше на портокал.
http://www.lancszem.hu/termek_kepek/...iknek_06_n.jpg
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Ескадите са много свежи, особено за лятото, а и аз както обожавам сладки парфюми...По моловете го има.![]()
И аз обожавам сладки хаха :Д благодаря иначе на всички за помощта![]()
http://www.google.bg/imgres?q=love+d...1t:429,r:0,s:0
Парфюма на приятелката ми е бил такъв ^^
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥