.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 96

Hybrid View

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Тва твойто се нарича пропагандиране и рекламиране на чужд сайт. Всеки би ти теглил бана.
    Невъзможната кауза, е да имаш повече от 2-3 активни потребителя ти в едвам функционалния ти сайт.
    Пък и си виж дизайна...
    Както казах излишна загуба на пространство.

Banned
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Тва твойто се нарича пропагандиране и рекламиране на чужд сайт. Всеки би ти теглил бана.
    Невъзможната кауза, е да имаш повече от 2-3 активни потребителя ти в едвам функционалния ти сайт.
    Пък и си виж дизайна...
    Както казах излишна загуба на пространство.
    Е, как така хем форумът не можел да събере повече от 2-3 човека, хем ти е проблем пропагандирането и рекламирането. Второ, а на какво основание банваше, когато още не го бях направил и не го "пропагандирах"? Той никога не е казал, че бановете са заради това. Аз направих форума заради бановете, а не обратно. И трето - в кой свят и век живееш - в свободния свят пускането на линкове е разрешено - в нашия форум, във фашистбук, в гугъл+... Свърши се вече с вашата цензура. Гледах си дизайна, гледах и този. Какво да ти кажа... Този номер с дизайна нали го пробва вече - накрая каза, че било не заради дизайна, а защото сайта го управлявам аз. Да питам - ако сложа реклами и започна да превеждам приходите от тях на Инвестор и лично на machoka, ще стане ли сайта хубав?

Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Ама и ти се опитай да направиш нещо, пич! Влез и ти малко в неговото положение Според мен си свестен, съдейки по коментарите ти. Горе главата момче! Подай ръка на Мачока ти
    Може, но ще се изтълкува като поражение от моя страна, иначе аз винаги съм бил диалогичен и съм влизал в положението на другите - когато се смирят, а не да се държат като комплексари и да цензурират казаното от мен. Мачока е по своему нещастен - баща му е починал, и то в ръцете му, по ужасен начин, той е сам, няма на кого да разчита в този живот, озлобил го е живота, вижда, че наглите пробиват, пробва и той да бъде такъв, защото иначе всеки ще го подритва. Влязъл е във форума на дата.бг, където администратори са някакви абсолютни келеши с цензорски рабирания и там се е вписал в обстановката, мисли си сигурно, че "се е научил на модераторство", а то това няма нищо общо с нормалното модераторство. Но той не иска да слуша мнения - бие шутовете наред, смята, че светът трябва да се върти около него и да се съобразява с него. Човешка черта е това, но низша. Разбира се, в неговото положение, за него това е постижение. За първи път "значим" в този живот. При това положение никакви разбирания за демократичност по свободата на изказване нямат значение. Пък и за какво, след като масово хората мислят, че това, което той прави, е правилно. За него правилата са някакви писаници, които стоят просто така за красота, но важно е какво мисли той - съдията, прокурора и следователя едновременно - тоталитарист с една дума. И в неговата логика си е "прав" - той си мисли, че най-добре вижда и отсъжда всичко. Но грешката му е, че не се замисля, че може и да греши. По същността си е мошеник. Просто цензурира неудобните. Истината го плаши, защото ще го разобличи и свали от власт като един Кадафи, какъвто му е и манталитета. Но светът си каза думата за Кадафи и мисля, че беше правилно решението. Нищо лично, аз като го победя може и да не го унижавам, което сигурно най-много го плаши, да не бъде унизен. Макар че е редно като толкова време си се борил с някого, да му върнеш това, което ти е причинявал, за да се превъзпита по най-добър начин. Аз не съм дошъл в този форум с лошо.

Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Абе за тебе май и Ханибал Лектър, Джак Изкормвача и Чарлс Менсън ще ти се струват свестни...
    Ти за толкова страшен ли ме имаш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си