- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На горещия стол е Мачока!!!
Тва твойто се нарича пропагандиране и рекламиране на чужд сайт. Всеки би ти теглил бана.
Невъзможната кауза, е да имаш повече от 2-3 активни потребителя ти в едвам функционалния ти сайт.
Пък и си виж дизайна...
Както казах излишна загуба на пространство.
Е, как така хем форумът не можел да събере повече от 2-3 човека, хем ти е проблем пропагандирането и рекламирането. Второ, а на какво основание банваше, когато още не го бях направил и не го "пропагандирах"? Той никога не е казал, че бановете са заради това. Аз направих форума заради бановете, а не обратно. И трето - в кой свят и век живееш - в свободния свят пускането на линкове е разрешено - в нашия форум, във фашистбук, в гугъл+... Свърши се вече с вашата цензура. Гледах си дизайна, гледах и този. Какво да ти кажа... Този номер с дизайна нали го пробва вече - накрая каза, че било не заради дизайна, а защото сайта го управлявам аз. Да питам - ако сложа реклами и започна да превеждам приходите от тях на Инвестор и лично на machoka, ще стане ли сайта хубав?
Може, но ще се изтълкува като поражение от моя страна, иначе аз винаги съм бил диалогичен и съм влизал в положението на другите - когато се смирят, а не да се държат като комплексари и да цензурират казаното от мен. Мачока е по своему нещастен - баща му е починал, и то в ръцете му, по ужасен начин, той е сам, няма на кого да разчита в този живот, озлобил го е живота, вижда, че наглите пробиват, пробва и той да бъде такъв, защото иначе всеки ще го подритва. Влязъл е във форума на дата.бг, където администратори са някакви абсолютни келеши с цензорски рабирания и там се е вписал в обстановката, мисли си сигурно, че "се е научил на модераторство", а то това няма нищо общо с нормалното модераторство. Но той не иска да слуша мнения - бие шутовете наред, смята, че светът трябва да се върти около него и да се съобразява с него. Човешка черта е това, но низша. Разбира се, в неговото положение, за него това е постижение. За първи път "значим" в този живот. При това положение никакви разбирания за демократичност по свободата на изказване нямат значение. Пък и за какво, след като масово хората мислят, че това, което той прави, е правилно. За него правилата са някакви писаници, които стоят просто така за красота, но важно е какво мисли той - съдията, прокурора и следователя едновременно - тоталитарист с една дума. И в неговата логика си е "прав" - той си мисли, че най-добре вижда и отсъжда всичко. Но грешката му е, че не се замисля, че може и да греши. По същността си е мошеник. Просто цензурира неудобните. Истината го плаши, защото ще го разобличи и свали от власт като един Кадафи, какъвто му е и манталитета. Но светът си каза думата за Кадафи и мисля, че беше правилно решението. Нищо лично, аз като го победя може и да не го унижавам, което сигурно най-много го плаши, да не бъде унизен. Макар че е редно като толкова време си се борил с някого, да му върнеш това, което ти е причинявал, за да се превъзпита по най-добър начин. Аз не съм дошъл в този форум с лошо.
Ти за толкова страшен ли ме имаш?