.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 96
    Мега фен
    Град
    <3
    *Въпрос с повишена трудност:

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...71938635_n.jpg ?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Кое те описва по-добре: обичащ или обичан?
    Повече даваш отколкото взимаш или обратното?
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Claymore Виж мнението
    Кое те описва по-добре: обичащ или обичан?
    Повече даваш отколкото взимаш или обратното?
    1. обичащ
    2. определено повече давам)

ЩРУД
    без лице картинката е непълна)

Banned
    machoka работи наркотрафикант, не го ли разбрахте? Затова не казва.

Некои въпроси:

Не ти ли е неудобно да си признаваш, че си се подмазвал на турски бизнесмени?

Защо още имаш администраторски права, след като не работиш администратор?

Ако Александър е напуснал, очакваш ли да ти резнат и твоите администраторски права?

Ако ти отнемат администраторските права, ще го преживееш ли тежко?

Бръснеш ли се отзад? Ако да - как точно - бузите, по средата?

Какво пречи на тоя от аватара ти да си вземе стола, за който е вързан и да не стои на пианото?

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от M257 Виж мнението
    machoka работи наркотрафикант, не го ли разбрахте? Затова не казва.

Некои въпроси:

Не ти ли е неудобно да си признаваш, че си се подмазвал на турски бизнесмени?

Защо още имаш администраторски права, след като не работиш администратор?

Ако Александър е напуснал, очакваш ли да ти резнат и твоите администраторски права?

Ако ти отнемат администраторските права, ще го преживееш ли тежко?

Бръснеш ли се отзад? Ако да - как точно - бузите, по средата?

Какво пречи на тоя от аватара ти да си вземе стола, за който е вързан и да не стои на пианото?
    Брутален си Ама защо го правиш, наистина не мога да разбера. ОК, Мачока не винаги се държи прекрасно, така е. Ама от друга страна, навсякъде другаде, където се регистрирам и напиша някоя простотия - получавам бан по IP веднага. В датата пък какви са - не ти дават да питаш нещо. Каквото и да попиташ - веднага те режат

Успокой топката, опитай се да се държиш добре с Мачока, той със сигурност би ти отвърнал с добро, ако и ти се държиш добре. Доста си брутален, наистина. Концерта на Мадона също беше отдавна вече - минало свършено.

И кой има полза от тая вражда помежду ви?

Banned
    Какво съм брутален - той е брутален - виж колко регистрации е изтрил - и той почна пръв. И какво съм направил - нали се пише голям демократ - ами при демокрацията има свобода на изказванията. И второ, при демокрацията няма такива, които вечно да са на власт - днес са на власт, а утре идват други. Вярно е, че практически във всички форуми има цензура. Но в нашия форум няма - имаме добри правила, да не кажа - идеални, и те се спазват. Тук нито правилата им са добри, нито се спазват. Ти знаеш ли какви обиди е писал по мой адрес - той и към други се е отнасял подобно де - простотии, да не ти казвам. А той между другото, тръгна от дата.бг и там се държеше точно по същия начин, по който казваш, че се държат и днес. Аз се боря за демокрация и свобода на изказванията, а той - за тоталитаризъм и цензура. Както казва Волтер: "Не съм съгласен с това, което казваш, но до смърт ще защитавам правото ти да го казваш".
    Последно редактирано от M257 : 03-11-2012 на 00:16

Глобале аз те трия cигурно повече от Мачока...да cи знаеш cамо.
    И не защото защитавам екипа или нещо подобно. Когото и да питаш от тях, ще ти кажат, че никога не cъм cпеcтил критиката. Проcто ти cи мегабавен. Не знам дали вярваш на това което пишеш, но ако не тролваш а cи вярваш - по-добре потърcи помощ.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
    мачо го имах за интересен човек , но с времето разбрах ,че е супер ограничен. :Д Той е някакъв гостенин от миналото , затоверена аристократична личност в съвременно тяло. Ледената и тя , нищо общо с реалноста.
    Мачока не го знам много добре, май е пич, но за ледената си абсолютно прав. Ръсят се филми на поразия от нея :dd

Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Мачока не винаги се държи прекрасно, така е. Ама от друга страна, навсякъде другаде, където се регистрирам и напиша някоя простотия - получавам бан по IP веднага. В датата пък какви са - не ти дават да питаш нещо. Каквото и да попиташ - веднага те режат
    Щото в Датата са сериозни пичове -нз аз закво спрях да пиша там. Беше си перфе форум... имаше там някви филми с функционалността и че пред 1-2 часа им падаха сървърите по едно време и ми писна.
    Единствено в лафчето са по-либерални.

.
    А ти си най-голямата отрепка от целия форум. Ти си Дон Кихот на новото време - бориш се срещу несъществуващи тирании, за невъзможни каузи и на всичкото отгоре си мислиш, че си направил нещо и се тупаш по гърдите.
    Да ти серем на форума аз. По мое мнение твоя форум е просто загуба на място в нечий сървър.

А и накрая да се обърна към едно от първите мнения на мачока - ти хубаво си си променил мнението за дизела, ама не те ли дразни неговата позьорщина и дори да не е педал, и да не е супер прост - да се прави на такъв.
    Тва е доста по-лошо от педерастията...

А към темата:

Имаш ли симпатии към някой от администрацията?
    Подвластен ли си на емоциите?
    Слагаш ли хората понякога под общ знаменател?
    С какъв ник беше админ в Датата, щото не помня да е имало "Machoka"?
    Грее ли те нечие мнение за тебе от тука?
    Въобще влияеш ли се от мнения на хора, с който не си се виждал?
    Би ли се променил заради някой и заради кой, ако отговора е да?
    Какво е най-ценното качество, което намираш у себе си?
    Последно редактирано от Wax : 03-11-2012 на 05:54

Wax

А към темата:

Имаш ли симпатии към някой от администрацията?
    Не, какво означава симпатии? ))

Подвластен ли си на емоциите?
    Да

Слагаш ли хората понякога под общ знаменател?
    Понякога жените ги слагам под общ знаменател, с една иконка Go Kitchen като ме подразни някоя ; P

С какъв ник беше админ в Датата, щото не помня да е имало "Machoka"?
    Никът си е същия, даже скоро (преди някой друг месец) се разписах с един-два поста заради доброто старо време и видях, че някои от важните ми теми още седят, вече години. Ноо, онова беше друго време, потребителите бяха различни като такива. Въобще, целта на това да 'влезеш' в интернет беше коренно различна.

Грее ли те нечие мнение за тебе от тука?
    Ами след толкова трол, хулене и майки, малко съм загрубял откъм чувства по нечие мнение)

Въобще влияеш ли се от мнения на хора, с който не си се виждал?
    някой път да.

Би ли се променил заради някой и заради кой, ако отговора е да?
    Не бих се променил, бих се усъвършенствал само в някои дейности заради спътника ми в живота)

Какво е най-ценното качество, което намираш у себе си?
    разбирам хората и мога да слушам добре.
    Последно редактирано от machoka : 03-11-2012 на 08:44

Иначе Илко е един жалък и отритнат от всички човек, без приятели и семейство. Жалкото е в това, че не троли, а това е смисъла на живота му - филмите, които сам си режисира, в които вечно водим някакви битки, той е онеправданият, а аз - тиранин и въобще, целия му малък свят се върти около мене. А мизерното му форумче дори е пълно копие, 'капацитета' му не му достигна да драсне един различен и допълнителен раздел, освен раздела 'дайте да плюем срещу тийнрпбоелм и срещу всички останали'... абе въобще, жалкарска история, а наглостта му е като на хлебарка.. ти го триеш, онова пак ти се регистрира и пак ти хвърля помия..това ако не е жалко, не знам кое е. И понеже вече започна да ми става тъжно за него, въобще и не се занимавам с микро-продукциите му.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не ти ли писва на моменти от хорска и в частност форумна простотия? Как се справяш тогава?
    Идвало ли ти е да плюеш на всичко?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Maчок, а с Глобала познавате ли се? Имам предвид, дали сте се виждали на живо някога.

kalpazanke, не сме тука за да се оплакваме, нали ))

Дизел - виждал съм му мутрата на глобала, ако това ме питаш)

Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението

Дизел - виждал съм му мутрата на глобала, ако това ме питаш)
    Имам предвид дали имате лични пререкания в живота, или всичко е на база онлайн

Лични пререкания с тоя плазмодий няма как да имам. Както вече споменах - той ми дава главна роля в сюжета си, а мен въобще не ме е*е кой е и за какво се бори. Това е цялата драма.

Лични пререкания с тоя плазмодий няма как да имам. Както вече споменах - той ми дава главна роля в сюжета си, а мен въобще не ме е*е кой е и за какво се бори. Това е цялата драма.
    Ясно. Бих те посъветвал да се опиташ да му обясниш, че не си виновен за нещастията му, по един съвсем възпитан начин. Според мен е свестен, но сложен човек. Определено не е тъп. С такива хора другите трябва да се отнасят по-деликатно. Пробвай да му обясниш, пък представи си всичко да се оправи. Иначе доста трудно би било той да спре пръв. Колкото и бана да му сложиш - все ще се регистрира и ще пише. Той просто има нужда да бъде разбран.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Питах И за хорската простотия. Имало ли е моменти, в които те обезкуражава?

Поправка в 14.13:
    От чисто човешка гледна точка ми е инт да разбера как реагираш.
    Последно редактирано от kalpazanka : 03-11-2012 на 11:13

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението

Поправка в 14.13:
    Аз лично, когато се срещна с простотия, просто оставам безмълвен. Не знам как да се защитя дори, когато съм под нападките ѝ.

Мега фен
    Град
    <3
    Какъв беше?
    А какъв стана?
    Следваш ли пътя на логиката?
    Знам, че не обичаш нещата с 'любимо', но посочи едно (или колкото искаш) детско филмче, което си обичал/обичаш.
    Ако трябва да разграфиш/разчлениш/разделиш една връзка на няколко фази, какви щяха да бъдат те?
    Какво е за теб секса, когато има любов/чувство/обич/душевен материал (колко яко звучи)/НЕЩО в него?
    За какво мечтаеш?
    От кога пушиш?
    А в какви моменти най-много пушиш?
    Какво те натъжава?
    А какво те усмихва?
    На какво последно се усмихна?
    "Колко гледни точки има всяко от нещата,и въпреки че знаем пак избираме само едната." Как ще коментираш това?
    "art never comes from happiness" А това?
    Дай ми рандом песничка ШЩ
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Какъв беше?
    малък и непорочен

А какъв стана?
    голям и .. непорочен

Следваш ли пътя на логиката?
    почти никога

Знам, че не обичаш нещата с 'любимо', но посочи едно (или колкото искаш) детско филмче, което си обичал/обичаш.
    гумените мечета и Аладин

Ако трябва да разграфиш/разчлениш/разделиш една връзка на няколко фази, какви щяха да бъдат те?
    1. Виждам задника ти. Кимам одобрително. Обръщаш се с лице към мен - става, значи продължаваме. Разговаряме се, имаш акъл в главата, 'пич' си, започваме контакти, чувствата се разрастват. Първите месеци не знаем къде се намираме. Яко секс, яко гушкане, споделяме всичко включително приятелите си. КРАЙ НА ПЪРВА ФАЗА.. втора фаза - минали са 2 години, знаем си кътните зъби, всички пози сме пробвали..многократно, започват скандалчета, защо съм сложил чорапите при цветното пране, защо капака на чинията е вечно вдигнат.. въобще както се вика - истинското разбирателство. ФАЗА ТРИ - тука търпи различни варианти )
    Ест всичко горе на шега, прри мен нещата стоят другояче.

Какво е за теб секса, когато има любов/чувство/обич/душевен материал (колко яко звучи)/НЕЩО в него?
    амии СЕКС с паразитни мисли. Сексът е едно плътско задоволяване. Всички тези чувства, които изброи, аз ги споделям и изразявам по други начини, а не чрез секс. Бавният секс на джаз или мадона не винаги означава 'секс, изпълнен с чувства'.

За какво мечтаеш?
    за справедливост

От кога пушиш?
    от края на първи курс

А в какви моменти най-много пушиш?
    когато съм под напрежение

Какво те натъжава?
    моментите на раздяла

А какво те усмихва?
    лъчезарен човек срещу мен

На какво последно се усмихна?
    на всички всекидневни проблеми. също така им показах среден пръст.

"Колко гледни точки има всяко от нещата,и въпреки че знаем пак избираме само едната." Как ще коментираш това?
    невярно

"art never comes from happiness" А това?
    още по-невярно. иначе всички щяхме да сме емо-вци) 'артът' е продуктовото огледало на същността. не всички сме посърнали allll day alllll night ) Както голямата тъга, така и усещането за безмерно щастие могат да бъдат акумулаторната батерия за твореца.

Дай ми рандом песничка ШЩ
    ооооранжево небеееето, оооранжеви децааата)

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението

Поправка в 14.13:
    Калапанчево слънчице, как да ти кажа това е като при шофирането - първоначално много се палих, когато някой нарпави откровена простотия на пътя покрай мене.. свалях стъкла, нареждах го (но не псувах).. в последствие започнах да псувам само вътре в колата. Е сега в момента отминавам всичко с каменна физиономия, наааай-много нещо наум да си кажа. Ако в Германия видя простотия - ще ахна, ще направя коментар, ще го обсъдя с приятели. Тук, за жалост, вече просто отминавам с каменно лице и това е.
    Иначе няма причина да ме обезкуражава, в крайна сметка водя такъв начин на живот, че до простотията почти не мога да се докосна. Работя в сериозна среда, 'членувам в изкл образован приятелски кръг', от колата си не слизам освен по конкретни заведения, в които простотия не можеш да видиш.. в крайна сметка не мога да се оплача, че живея сред простотия, защото на практика не се здрависваме с нея всекидневно.
    Примерно скоро реших да се разходя с автобус. Е, останах потресен от това, което се случва вътре. После една седмица пътувах предимно с автобуси, ей така за образователна цел, щото ми беше интересно какво ще се случи и как е възможно това да е реалност и всички да се съобразяват мълчешком с нея.

Banned
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse Виж мнението
    Глобале аз те трия cигурно повече от Мачока...да cи знаеш cамо.
    И не защото защитавам екипа или нещо подобно. Когото и да питаш от тях, ще ти кажат, че никога не cъм cпеcтил критиката. Проcто ти cи мегабавен. Не знам дали вярваш на това което пишеш, но ако не тролваш а cи вярваш - по-добре потърcи помощ.
    Триеш, защото ти е позволил този, който те държи като модератор. Т.е. за мен отговорен е той. А критиката е два вида - такава, която ще промени нещо съществено и такава, която няма да промени нищо съществено. Явно твоята е от втория вид. Бил съм бавен, а всички ли други са бързи? И да не би да се нарушават някакви правила с това? Отделен е въпроса колко е вярно това и ти ли си този, който да прецени.

Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    А ти си най-голямата отрепка от целия форум. Ти си Дон Кихот на новото време - бориш се срещу несъществуващи тирании, за невъзможни каузи и на всичкото отгоре си мислиш, че си направил нещо и се тупаш по гърдите.
    Да ти серем на форума аз. По мое мнение твоя форум е просто загуба на място в нечий сървър.
    Нищо не каза. Кое е несъществуваща тирания - 300 бана ли? Кое е невъзможна кауза? Колко неща са изглеждали невъзможни, а съм ги правил. Ами сравни форума - моя е всичко това, което искате да бъде този - дизайн, функции, правила. А и ако нещо не ви харесва, винаги може да се промени. Най-голямата отрепка си ти, защото защитаваш този форум въпреки това, което е.

Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Пробвай да му обясниш, пък представи си всичко да се оправи.
    Неговите обяснения, откакто е пипнал модераторските права, са единствено да цензурира другата страна и така да се реши кой е прав.
    Ето го и горе е нахвърлял една торба с кал, но понеже говори за баща си поименно, няма да го коментирам.
    Последно редактирано от M257 : 03-11-2012 на 14:28

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Тва твойто се нарича пропагандиране и рекламиране на чужд сайт. Всеки би ти теглил бана.
    Невъзможната кауза, е да имаш повече от 2-3 активни потребителя ти в едвам функционалния ти сайт.
    Пък и си виж дизайна...
    Както казах излишна загуба на пространство.

Калапанчево слънчице, как да ти кажа това е като при шофирането - първоначално много се палих, когато някой нарпави откровена простотия на пътя покрай мене.. свалях стъкла, нареждах го (но не псувах).. в последствие започнах да псувам само вътре в колата. Е сега в момента отминавам всичко с каменна физиономия, наааай-много нещо наум да си кажа. Ако в Германия видя простотия - ще ахна, ще направя коментар, ще го обсъдя с приятели. Тук, за жалост, вече просто отминавам с каменно лице и това е.
    Иначе няма причина да ме обезкуражава, в крайна сметка водя такъв начин на живот, че до простотията почти не мога да се докосна. Работя в сериозна среда, 'членувам в изкл образован приятелски кръг', от колата си не слизам освен по конкретни заведения, в които простотия не можеш да видиш.. в крайна сметка не мога да се оплача, че живея сред простотия, защото на практика не се здрависваме с нея всекидневно.
    Примерно скоро реших да се разходя с автобус. Е, останах потресен от това, което се случва вътре. После една седмица пътувах предимно с автобуси, ей така за образователна цел, щото ми беше интересно какво ще се случи и как е възможно това да е реалност и всички да се съобразяват мълчешком с нея.
    Мачок, хубаво е това, че имаш определен приятелски кръг, че ходиш само с кола (Аз също имам интелигентни приятели и също предимно с кола се движа), но човек винаги трябва да бъде подготвен психически да се разправя с простаците. Най-малкото - не си избираш съседите, нито знаеш дали утре някой селянин няма да те засече на пътя, не дай си боже.

Неговите обяснения, откакто е пипнал модераторските права, са единствено да цензурира другата страна и така да се реши кой е прав.
    Ето го и горе е нахвърлял една торба с кал, но понеже говори за баща си поименно, няма да го коментирам.
    Ама и ти се опитай да направиш нещо, пич! Влез и ти малко в неговото положение Според мен си свестен, съдейки по коментарите ти. Горе главата момче! Подай ръка на Мачока ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си