.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Exclamation Приемам съвети всякакви (+ линк ако може :D)

Здравейте, имам нужда от малко помощ за един проект по ИТ. По-точно трябва да си направя план за Уебсайт.
    Тема, Цели, Потребители. Знаете ли някой сайт с подобни планове, или ако не сайт, моля дайте ми някаква насока, много ще съм благодарен

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Дай повече инфо какъв план на сайта, текстов или визуален (под формата на картинка /уеб дизайн/) ?!?
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Ами.. Аз ще го правя на листове като схема, както иска учителката. След това, гледайки от тоя план (който е индивидуален за всеки от класа), ще си оформям сайта. Примерно може да е на тема "гейминг, форум, etc.. Аз ще се справя с реализирането на сайта, но ще ми трябва помощ при правенето на самия план.
    OverRuled // Rise Above Hate..........

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Т.е. нещо от вида:
    Меню:
    -начало
    -музика
    -файлове
    -контакти

Content:Left box
    -Вход(Username:Password:Log In:Register)
    -Календар
    -Новини

и т.н. ли ?!?

Мога да ти измисля такава схема, само кажи на каква тематика ще е сайта ?!?
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Ами, да подобен трябва да е плана
    1. Тема
    2. Цел
    3. Потребители

И след това са страниците, връзките, снимки и т.н. В който също може да има текст, картинка, подстраници и такива.
    А за темата.. Може да е подобен на IGN - неща, свързани със света на гейминга ;d

Не искам да давам зор, но моля спешно някой да ми помогне!!!!! Времето ми изтича, аз не намирам почти никаква полезна информация ;(

Цитирай Първоначално написано от thespring97 Виж мнението
    Не искам да давам зор, но моля спешно някой да ми помогне!!!!! Времето ми изтича, аз не намирам почти никаква полезна информация ;(
    Седни помисли малко и си напиши домашното, а не да чакаш на готово някой да ти го направи!

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr Виж мнението
    Седни помисли малко и си напиши домашното, а не да чакаш на готово някой да ти го направи!
    Хаха.. Ако мислиш, че бездействам.. Просто искам помощ, не коментари от професори по даване на акъл!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си