.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Unhappy Помощ!Съвети?

Здравейте, моят проблем е като на почти всички.Както се казва "харесвам" моята както тя ме нарича "НДП"-най добър приятел, но тя харесва едно момче, много пъти съм се опитвал да й кажа, но когато и да е тя говори за въпросното "момче" което харесва и просто не ми се получава!Някой от вас със сигурност ще кажат "тос е някъф измислен", но както и да е.М\у другото аз съм момче.ПОМОЩ!!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    http://debian.fmi.uni-sofia.bg/~vls/...r%20Theory.htm

Ти си на приятелската стълба. Почти е невъзможно да минеш вече на другата. Опитай, но може резултата да не ти хареса.

Чесно да ти кажа отговора ти много,много не ми хареса! ;(

Мега фен Аватара на Chacho
    Отдръпни се малко, замисли се за всичките начини по които би я чукал и когато контактувате, демонстрирай точно тези намерения. Може и да не ти откликне, но трябва да разбере, че ако ще се доближи до теб, ще трябва да се опари.

Но най-вероятно ще те отреже
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на bwef
    кажи `и директно без увъртания

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Отдръпни се малко, замисли се за всичките начини по които би я чукал и когато контактувате, демонстрирай точно тези намерения. Може и да не ти откликне, но трябва да разбере, че ако ще се доближи до теб, ще трябва да се опари.

Но най-вероятно ще те отреже

Аз не искам да я чукам!

Цитирай Първоначално написано от bwef Виж мнението
    кажи `и директно без увъртания
    Най-вероятно така ще стане!

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Страх те е от отговора и ,нали ??! .. Просто и кажи направо без да увърташ ..

Banned Голям фен
    Знаеш ли какво братле = ) Най-добре следващият път като тя почне да говори за него и кажи че ти я харесваш от много време през тва време гледай в земята някво саднато..може да ти свучи странно но на нея би трябвало да и стане гадно все пак ти да я харесваш и тя да ти говори за друго момче ще и стане неудобно..немога да го измисля нататък ;д садбата да те води

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Не, първо и давай знаци. Ако приятел ми каже без да увърта тези думи, отначало няма да мога да си го представя, ще ми трябва време, за да помисля какво искам. Според мен в твоя случай няма да постъпиш правилно, но все пак твое си решение. . .

А кво искаш да я правиш бе момче? Да те кърми? Стегни се малко, жена е, дай й малко мъжко. Ако бях на нейно място, щях да ти се обидя, ако ми кажеш, че не искаш да ме чукаш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    Знаеш ли какво братле = ) Най-добре следващият път като тя почне да говори за него и кажи че ти я харесваш от много време през тва време гледай в земята някво саднато..може да ти свучи странно но на нея би трябвало да и стане гадно все пак ти да я харесваш и тя да ти говори за друго момче ще и стане неудобно..немога да го измисля нататък ;д садбата да те води
    Тва е тъпо, най-много да почне да го съжалява и като почне да се обърква, ще спре и да се вижда с него, просто от незнание как да се държи и как да говори, за да не му е гадно.

Така де, с две думи единственото чувство, което ще предизвика е тя да го съжалява. Не разбирам ква е логиката и на двамата да им е гадно..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

А кво искаш да я правиш бе момче? Да те кърми? Стегни се малко, жена е, дай й малко мъжко. Ако бях на нейно място, щях да ти се обидя, ако ми кажеш, че не искаш да ме чукаш.
    Аз съм на 13.

Цитирай Първоначално написано от Your.Passion Виж мнението
    Страх те е от отговора и ,нали ??! .. Просто и кажи направо без да увърташ ..
    Точно!Страх ме е, ако й кажа, може и приятели да не останем.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Щом си на 13 си учи уроците. Зелен си за гаджета още.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Щом си на 13 си учи уроците. Зелен си за гаджета още.
    Щом няма да напишеш нищо смислено, не пиши нищо!!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ако моя отговор не е това, което ти се иска да чуеш... това не е мой проблем. Още повече че няма да ти подхранвам глупавите илюзии за това как света работи. По принцип мога да ти напиша чаршафа, който води до поста ми по горе, но предвид че си зеленичък още - няма да го разбереш.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Ако моя отговор не е това, което ти се иска да чуеш... това не е мой проблем. Още повече че няма да ти подхранвам глупавите илюзии за това как света работи. По принцип мога да ти напиша чаршафа, който води до поста ми по горе, но предвид че си зеленичък още - няма да го разбереш.
    Ае може да не спамиш повече.

С времето ше се научиш.

anonymous708973
    Guest
    Може и да не ти откликне, но трябва да разбере, че ако ще се доближи до теб, ще трябва да се опари.
    ...

Малък си, драги, затова няма как да приложиш тия номера. Запомни, че трябва да си показваш намеренията от самото начало, не изведнъж да се сетиш, че я харесваш и да пробваш някви номера. Загубена кауза си е.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Вероятно си грозноват или килограмите ти в бъдеще ще те доведат до прякора "волния Уили"
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh Виж мнението
    Вероятно си грозноват или килограмите ти в бъдеще ще те доведат до прякора "волния Уили"

Чоек ;дд, ти с акъла ли си си???

Човече време е да и го кажеш пък или стане или не стане...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от jjuussttmmee Виж мнението
    Чоек ;дд, ти с акъла ли си си???
    Значи не си достатъчно готин/секси/богат за нея.
    Стани леко бед гай и ще й стане интересно.
    Де да знам, игнорирай я, говори за твоите забивки, може и да заревнува.
    Примерно, от моята френд зона се излиза така //преди имах приятели, колкото и странно да звучи.
    Като чуех, че някоя го забива/харесва - директно минаваше на другата стълба :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Значи не си достатъчно готин/секси/богат за нея.
    Стани леко бед гай и ще й стане интересно.
    Де да знам, игнорирай я, говори за твоите забивки, може и да заревнува.
    Примерно, от моята френд зона се излиза така //преди имах приятели, колкото и странно да звучи.
    Като чуех, че някоя го забива/харесва - директно минаваше на другата стълба :Д
    Ако те прочете ше стане изкуствен кат кренвирш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си