- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- БИТКАТА НА БОГОВЕТЕ: Awerw vs RagioL
Awerw
RagioL
Битката е ожесточена и оспорвана![]()
ей дребен лостаджия, да вървиш да висиш малко на лоста, че на нищо не приличаш....
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Това да се правиш на кавал по форумите било страшна работа.![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
кой е по-по-най-тъп
Creative Technologie
awerw якудза е по слаб от мен иначе awerw той е билдът другия не го знам
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™
Споменаването ми в тази тема беше досадно за мен, не обичам да споменават името ми напразно.
Ти можеш да имаш по-голяма ръка от мен (примерно ;д), ама... на мен примерно може да ми стиска да те наръгам с отвертка. Примерно.
Мисълта ми е, че т'ва колко "см" ти е ръката, няма никакво значение при боя (особено уличния). Не е задължително по-силния да победи, дори не става дума само за по-силния физически, ами и по-силния технически...
Елемента на изненадата е основен фактор при уличния бой, психиката също, мисленето, техниката...
Но фитнесджиити 99% се мислите за безсмъртни...
Малък е...може и да му дойде акъла, има някакъв шанс ;д
Тва да му играеш с оръжие, при положение че той е без, означава че или си мишка - или се страхуваш от него.
Както каза психопата - 40% изненада 40% тактика и опит 10% сила 10% късмет.
никой друг освен теб.........
а за уличния бой да...... най-лесно е да имаш оръжие, просто..... тук нещата са доста относителни, дали ще си уредил среща само за бой...... или ще те изненадат или ти ще изненадваш дали имате някакви оръжия двамата и т.н............ по-добре да не се подхваща темата...
sapphire5![]()
аврев много ясно ;д
// ама то сарказъм ли беше? ;д
карай, пак аврев
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞