.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 86

Hybrid View

valdes, да говориш така на 15 годишно момиче е просто смешно;
    точно в пубертета хората се омазват най-много в подобните "елементарни житейски ситуации" - тръгват с гаджета на приятелки, заформят петоъгълници и всякакви други геометрични фигури, объркани са и действат глупаво. От тая гледна точка е нормално да не се справи с тази "най-елементарна житейска ситуация". Ти от позицията на 20+ годишен човек явно не можеш да разбереш (или да си спомниш) какво е да си още дете, дето го тресат яко хормоните и съвсем не е в час, и е объркано...

Мен темата искрено ме забавлява и ме радва, напомня ми на безгрижните години, когато проблемите ни бяха от такова естество... Но не знам какво да посъветвам авторката. Да общува с момчетата и да си преценява.. Може да си пише в колонки + и - на всеки един кандидат и да си избере тоя, който има най-много +ове. Звучи тъпо, но понякога този начин ти помага схематично да видиш и сам да прогледнеш кое е най-доброто за теб.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    точно в пубертета хората се омазват най-много в подобните "елементарни житейски ситуации" - тръгват с гаджета на приятелки, заформят петоъгълници и всякакви други геометрични фигури, объркани са и действат глупаво. От тая гледна точка е нормално да не се справи с тази "най-елементарна житейска ситуация". Ти от позицията на 20+ годишен човек явно не можеш да разбереш (или да си спомниш) какво е да си още дете, дето го тресат яко хормоните и съвсем не е в час, и е объркано...
    Не съм съгласна. Никога не съм се забърквала в такива житейски ситуации. Първото ми вземане-даване с момче беше в края на 5 - началото на 6 клас. Както разсъждавам сега, така съм разсъждавала и тогава. И тогава обичах ясни, уточнени взаимоотношения и тогава знаех кога и какво да направя, знам и сега. Единствената разлика е, че в момента нещата са на неплатонично ниво, което ми помогна да си обясня дълбоко заложените принципи в отношенията мъж-жена. Та, далеч не е вярно, че всички 15-годишни са объркани пикли.

Но съм съгласна, смешно е да й се говори така.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-14-2012 на 08:08

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си