- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам едновременно 4 момчета
Мила, никой не оспорва факта че тия детски глупости каляват характера. Но те не са единствения начин да се научиш.
В случая авторката пита - ние отговаряме. Всеки си дава неговия подход за оцеляване. Моя е свързан със сериозност и избягване на глупости. Налагането не знам къде го видя. Отдавна съм си казал че няма да променям никого. Само ще коментирам. Който желае да се промени - мога да дам насоки.
Сарказмът и иронията са неотменна част от изказванията ми. Свиквайте, ако това ви бърка в здравето.
И тъй![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Подкрепям и дано ти прочетат повече хора коментара. Има разлика между това да се аргументираш и това да налагаш. Влади си предлага гледната точка, не задължава никого да я приема. Но не задава той въпросите, явно при него работят нещата и предлага обяснение защо. Ако го имаше проблема на главата си, нямаше да предлага собствения си подход като решение. Нищо, че форума предлага анонимност, хората подскачат и се палят, като им успорят дълго градения светоглед. А тук е идеална възможност да се възползваш от критиката, щото си взимаш поуката и чао, никой не ти държи сметка после, дали си се изложил.
И още нещо. Няма лошо всеки да си има гледна точка, но тва не значи, че всичко е еднакво правилно. Има житейски проблеми, в които някои постъпки са просто неразумни. Затова спорим и си защитаваме мнението, да ги отхвърляме тези грешни схващания, подходи или квото и да е.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Това ми напомня на култовия пример с въпроса "Какво обичаш да ядеш?" Разбира се че няма само един правилен отговор. Може да е торта, курабийки, пържени картофи, мусака, гювеч, суши, боб чорба и т.н. Но отговор телевизор примерно.. би бил неправилен. И когато някой иска ние да го подкрепим в идеята че телевизорите са хубаво нещо за ядене... Е няма как да го подкрепя.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House