.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 86

Hybrid View

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Мила, никой не оспорва факта че тия детски глупости каляват характера. Но те не са единствения начин да се научиш.

В случая авторката пита - ние отговаряме. Всеки си дава неговия подход за оцеляване. Моя е свързан със сериозност и избягване на глупости. Налагането не знам къде го видя. Отдавна съм си казал че няма да променям никого. Само ще коментирам. Който желае да се промени - мога да дам насоки.

Сарказмът и иронията са неотменна част от изказванията ми. Свиквайте, ако това ви бърка в здравето.

И тъй

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Мила, никой не оспорва факта че тия детски глупости каляват характера. Но те не са единствения начин да се научиш.

В случая авторката пита - ние отговаряме. Всеки си дава неговия подход за оцеляване. Моя е свързан със сериозност и избягване на глупости. Налагането не знам къде го видя. Отдавна съм си казал че няма да променям никого. Само ще коментирам. Който желае да се промени - мога да дам насоки.

Сарказмът и иронията са неотменна част от изказванията ми. Свиквайте, ако това ви бърка в здравето.

И тъй
    Подкрепям и дано ти прочетат повече хора коментара. Има разлика между това да се аргументираш и това да налагаш. Влади си предлага гледната точка, не задължава никого да я приема. Но не задава той въпросите, явно при него работят нещата и предлага обяснение защо. Ако го имаше проблема на главата си, нямаше да предлага собствения си подход като решение. Нищо, че форума предлага анонимност, хората подскачат и се палят, като им успорят дълго градения светоглед. А тук е идеална възможност да се възползваш от критиката, щото си взимаш поуката и чао, никой не ти държи сметка после, дали си се изложил.

И още нещо. Няма лошо всеки да си има гледна точка, но тва не значи, че всичко е еднакво правилно. Има житейски проблеми, в които някои постъпки са просто неразумни. Затова спорим и си защитаваме мнението, да ги отхвърляме тези грешни схващания, подходи или квото и да е.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    И още нещо. Няма лошо всеки да си има гледна точка, но тва не значи, че всичко е еднакво правилно. Има житейски проблеми, в които някои постъпки са просто неразумни. Затова спорим и си защитаваме мнението, да ги отхвърляме тези грешни схващания, подходи или квото и да е.
    Това ми напомня на култовия пример с въпроса "Какво обичаш да ядеш?" Разбира се че няма само един правилен отговор. Може да е торта, курабийки, пържени картофи, мусака, гювеч, суши, боб чорба и т.н. Но отговор телевизор примерно.. би бил неправилен. И когато някой иска ние да го подкрепим в идеята че телевизорите са хубаво нещо за ядене... Е няма как да го подкрепя.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си