- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Бат ви Кольо...
...спечели таблет и трябва да идва до София за да си го вземе... най-вероятно в събота...
Ако не се изгуби в Шопландия, може да ви навести на форумната среща
Ще си позволя да цитирам един велик ум... (Disel)
"Да ви е яТ!"
![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
ама тя е от 16 часа чак..ти в колко ще си хванеш рейса или влака за връщане.. до варна от софия мисля е 7 часа пътуването с рейс, а с влак е повече /освен ако не пътуваш с кола
6б3З10
С влак е 7 часа, с автобус 6...
Смятам да хвана автобуса в петък вечерта и сутринта да съм в София и към 18-20 да хвана за на обратно...
И в неделя да съм първа смяна сутринта, а след обяд да отида на форумната среща във Варна
Стига колегата да се съгласи да си разменим смените...![]()
Мишинка
BrainDamage
ако не можеш да се оправиш и решиш да вземеш такси Yellow taxi е добър избор, взима ефтино номера е 91119
а на гарата централната автогара има куки и винаги проверяват карат те първо да си покажеш личната карта и после те джобят ако имаш багаж раница или куфар също те карат да ги отвориш ..... гадна работа
6б3З10
Ee и Варненци ли ще има ве :///
Сори Дизелчо...
Какъв влак... с автобуса... ебал съм им влаковете... последния път като пътувах Варна - София с влак, вътре беше кучи студ... :X на връщане хванах автобуса...
Мишинка
BrainDamage
Боли ме шнура за едната форумна, че и да дам 60+ лева за път...
...да пътувам 12 часа с автобуси, да си въртя смените с колегата и т.н.
Прочети началото на първия пост в темата и ще разбереш защо ще ходя до София... форумната е само вариант ако не се изгубя...![]()
Мишинка
BrainDamage
Samsung Galaxy Tab 10.1
Мишинка
BrainDamage
гъзариика е голяма , особено за клипове,филми. :Д Хубав е , можеш ли да ми споделиш от къде точно ти дойде.Че и аз играх няколко , но без успех
![]()
https://www.facebook.com/Pred.banyat...99553786727179 ново спортно предаване по ТВ7. Всяка седмица пускат анкета във фейса и теглят 2 награди (таблет и екип на националния по футбол) от хората гласували в анкетата. Предаването започна миналата седмица първото и аз реших ей така да гласувам в анкетата...
Дойде ми като гръм от ясно небе... вчера (във вторник) ми звъни непознат номер и понеже ми се губи обхвата разбрах само "Здравейте! Търсим Никола Гунчев. Обаждаме се от ... във връзка с анкета ... удобно ли е да говорим ?" обясних им се, че съм на работа и се разбрахме да звънна малко по-късно. Звъннах после и тогава вече разбрах точно за какво става дума и, че съм спечелил таблет.![]()
Мишинка
BrainDamage
Аре поздравления коле, нищо че си Варненец :d
Благодаря, нищо че си майна![]()
Мишинка
BrainDamage
A, да не забравиш да ни донесеш малко хубави варненки.
И мидички! Донеси ми мидички!![]()
Еал съм ги ушевите...
Няма да нося нищо (няма да седя една седмица в София) ако ме питат пък какво правя в София, ще им кажа, че отивам да си взема пратката от Бразилия с бело...![]()
Мишинка
BrainDamage
Цецко дебне да ебне... (bandit)
Мишинка
BrainDamage