- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ОРИЗОВИ БИСКВИТИ???
Абе вчера видях едно момче да яде оризови бiсквити-но те диетични ли са и къде се продават и вкусни ли са?
Ако става дума за това, което се сещам, не са вкусни, по-скоро са без никакъв вкус. Виждала съм ги в обикновените супери и в Пикадили.
Ami poprincip se vodqt dieti4ni ama nz.Prodavat se vuv po golemite magazini na 6tandovete za dieti4ni hrani.Na men ne mi haresvat mn mn na vkus 4estno kazano
sori za latinicatqa nz 6to mi iz4ezna ezika ;(
Диетични са,но ужасно безвкусни преди много си купувах има ги в диетичните магазини
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Много са гадни! Трябва да изпитваш ужасен глад, че да са ти вкусни![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
В BILLA съм виждала.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Амии.. ужасни са на вкус![]()
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
Не знам дали са диетични, ама на мен много ми харесват и често ям :Д
По принцип не се наричат бисвкитки а оризови блокчета или пшенични блокчета.. да диетични са и са много готини .. препоръчвам в ипшеничните .. оризовите не са много хубавинамират се в супер маркети и обикновени магазинчета
![]()
излисли отзад калориите , които са написани, и ще видиш колко са диетични, само дето са гадни![]()
на мен ми харесват. не са хич диетични ако само седиш и лежиш. въглихидрат са си, добри са когато имаш режим с правилно хранене и тренировки.
Ужасно безвкусни са ми.
Виждала съм ги в Била.
ами първо , че на вкус не са нищо особено , Нямат вкус ;д
.. виждала съм ги по магазините и супермаркетите , в една зелена опаковка , диетична са , но са гадни![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Хаха аз вчера ги открих![]()
Страхотни са... или поне за сега![]()
на мен пък много ми харесват имат си вкус и не разбирам защо повечето казвате че били безвкусни
и да има ги във всеки по голям магазин на различни марки и с различен вкус
Чудесни заместители на хляба са и както него се хапват намазани с нещо.
![]()
I love my high heels <3
На мен ми харесват на вкус :Д Когато ги пробвах за първи път, ми се сториха ужасни. Обаче скоро една приятелка си беше взела и набарах и аз една от нейните и ми харесаха :Д Не знам, има нещо яко в тях.
Everything changes, but beauty remains ...
пълен ужас са! ... но иначе са диетични ... ако искаш да се самоизмъчваш си вземи![]()
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-