- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ОФИЦИАЛНО И ЧЕСТНО ЗАЯВЯВАМ: НЕ СЪМ ГЕЙ!
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ СЪМ И БОГАТ! СПРЕТЕ СЕ ВЕЧЕ!
ПП ИСКАМ ВЕЧЕ ДА СЪМ СКУЧEН КАТО ВАС, НЕКА ВИ Е ЯТ![]()
Последно редактирано от D1esel : 03-13-2012 на 16:11
Соре пич, гей си.
Ебеш Наско.
Друго?
Мисля, че на всички е ясно, че никога не съм се виждал с НаскоА и по принцип, лично мое мнение, никога този, който е*е не може да го наречеш гей, дори и да е*е мъж. Мъжете трябва да се делят на е*ачи и пасивни, така е по-правилно! Е*ачът му е все едно дали ще е*е мъж или жена или прасе
Ок. Тебе те ебе Наско.
![]()
Това не е доказатлество! Просто бях искрен! Това, че съм казал, че съм гледал нещо и веднъж ми е харесало, нищо не означава. Кажи ми честно, ама наистина ЧЕСТНО! Никога ли не ти се е случвало във възрастта между 7 и 14 години да си играеш с приятели на "ако ти покажеш моя, аз ще ти покажа твоя"? Аз не познавам момче, което да не си е играло на тази игра! И понеже и ти си си играл най-вероятно, значи и ти си гей, по твоята логика.
Имаш доста странни приятели, ако питаш мен.
Но пък за педерастите може и да е нормално![]()
Абе не се прадава този Уакс, и това си е
![]()
Отговори ми наистина честно! Не си ли си играл на "ако ти покажеш моя, аз ще ти покажа твоя"? Като си пикал в писуар в някой обществен кенеф, не си ли надниквал да видиш па*ката на другия облекчаващ се в близост до теб индивид?Всички гледат, поне аз с такова впечатление съм останал. Ама наистина отговори честно, моля те
Искам наистина да ви убедя в това, че не съм гей, защото наистина не съм!
Да пукна ако съм си играл на тая игра ама наистина да пукна, никога не ме е интересувало да гледам нечии пишки.
В интерес на истината като бях малък (около 4/5 годишен) си играех с една комшиика на чичо доктор, карах я да се съблича и и бутах разни нещица в дупето вместо спринцовкада пукна ако лъжа
![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
За Дизел - http://www.youtube.com/watch?v=6RRAt159bSU![]()
![]()
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Ами както аутофконтрол каза:
Малко хора са се интересували от други пишки, освен своята.
Честно ти отговарям - такова нещо не съм правил.
И пак ти казвам, гейска ти е компанията.
Но пък какъвто човека, такава и компанията![]()
![]()
- Так, всё, хватит! Всем хочу публично заявить - Я НЕ ГЕЙ!
- Стой, стой, стой! Постой!
- Чего?
- А я? Я же тоже не гей!
- Ты разве не гей?!
- Ну, конечно, нет!.. Дай, я скажу: "МЫ НЕ ГЕИ!!!
Ни ръзбира, пиле, ни ръзбиръ
я, излезе емотикона![]()
Вчера ми направи пълно самопризнание по Скайп, че е гей и искаше да го сватосам с брат ми.