- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- развалям се...
е и аз съм бил в такава ситуация и мога да тикажа че следкато си го преживял/а ти е лесно да кажеш че не е трудно ама всашност връщайки се назад не ти е било![]()
Еми брат незнам аз немога се сетя за нешо друго освен някоя игра която просто да ти вземе душата да играят по 4 часа без да се осетиш.. незнамNeed for speed world,League of legends,Skyrim.. особено ако искаш да се изнервиш със странни пъзели които ти отнема по 30 минути в няква стайчка нареждайки видове пароли за да отвориш врата Skyrim е за теб хаха
Пич и аз съм бил така по други причини, не се отчайвай и опитай да намериш смисъл в живота . Гледай смешни клипчета, играй обсебващи игри, слушай песни на БТР (при мен помага), като цяло опитай да се забавляваш и не мисли за това. Гледай да спиш повечко, защото ако си объркан, сънят ти помага да си подредиш мислите .И все пак, ако нищо не помогне, поговори си с Вашите или някой приятел - сигурен съм че ще те разберат . Е, успех. Ако искаш да ме питаш за съвет, на лично плс !!! Приятно осмисляне !
![]()
Да, така е. НО ако той само се самосъжалява и казва как се е развалил и т.н. не мисля, че може да се оправи нещо. Нали знаеш "ако ти сам не си помогнеш, другите няма как да ти помогнат" за това съвета ми към него е да се насочи към друго момиче или друго занимание и да остави всичко зад гърба си.![]()
Именно,защото му не му е лесно е най-разумно да се сбори със себе си и да направи,каквото може,за да изпълзи от тая дупка.
Така,седейки и умувайки над мъката си просто се опива от нещастието си,забива на едно място и затъва още повече.
Авторе,захвани се с някаква активна дейност.Спортове,фитнеси-каквото намериш.
Увлича и постепенно ще изтласка депресарските мисли от главата ти.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn