.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от broken-barbiee Виж мнението
    Мислил ли си да спреш да се самосъжаляваш и да продължиш да живееш живота си както преди? Не е толкова трудно, повярвай ми.
    То от страни е лесно да кажеш че не е трудно ама като си в ситуацията,филма е друго = )

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    То от страни е лесно да кажеш че не е трудно ама като си в ситуацията,филма е друго = )
    Казвам го, защото съм била в абсолютно същата ситуация, в противен случай изобщо не бих изказвала мнение.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от broken-barbiee Виж мнението
    Казвам го, защото съм била в абсолютно същата ситуация, в противен случай изобщо не бих изказвала мнение.
    е и аз съм бил в такава ситуация и мога да тикажа че следкато си го преживял/а ти е лесно да кажеш че не е трудно ама всашност връщайки се назад не ти е било

Еми брат незнам аз немога се сетя за нешо друго освен някоя игра която просто да ти вземе душата да играят по 4 часа без да се осетиш.. незнам Need for speed world,League of legends,Skyrim.. особено ако искаш да се изнервиш със странни пъзели които ти отнема по 30 минути в няква стайчка нареждайки видове пароли за да отвориш врата Skyrim е за теб хаха

е и аз съм бил в такава ситуация и мога да тикажа че следкато си го преживял/а ти е лесно да кажеш че не е трудно ама всашност връщайки се назад не ти е било

Еми брат незнам аз немога се сетя за нешо друго освен някоя игра която просто да ти вземе душата да играят по 4 часа без да се осетиш.. незнам Need for speed world,League of legends,Skyrim.. особено ако искаш да се изнервиш със странни пъзели които ти отнема по 30 минути в няква стайчка нареждайки видове пароли за да отвориш врата Skyrim е за теб хаха
    Пич и аз съм бил така по други причини, не се отчайвай и опитай да намериш смисъл в живота . Гледай смешни клипчета, играй обсебващи игри, слушай песни на БТР (при мен помага), като цяло опитай да се забавляваш и не мисли за това. Гледай да спиш повечко, защото ако си объркан, сънят ти помага да си подредиш мислите . И все пак, ако нищо не помогне, поговори си с Вашите или някой приятел - сигурен съм че ще те разберат . Е, успех. Ако искаш да ме питаш за съвет, на лично плс !!! Приятно осмисляне !

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Да, така е. НО ако той само се самосъжалява и казва как се е развалил и т.н. не мисля, че може да се оправи нещо. Нали знаеш "ако ти сам не си помогнеш, другите няма как да ти помогнат" за това съвета ми към него е да се насочи към друго момиче или друго занимание и да остави всичко зад гърба си.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Именно,защото му не му е лесно е най-разумно да се сбори със себе си и да направи,каквото може,за да изпълзи от тая дупка.
    Така,седейки и умувайки над мъката си просто се опива от нещастието си,забива на едно място и затъва още повече.
    Авторе,захвани се с някаква активна дейност.Спортове,фитнеси-каквото намериш.
    Увлича и постепенно ще изтласка депресарските мисли от главата ти.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn