- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Разхлабителни.
я ми препоръчайте някакви хубави разхлабителни. Аз тука си взимам ,вече от две години, от аптеката едни зелени хапченца на натурална основа.. блистерчето е по-малко от 30ст. е ся, нз колко са натурални, тя аптекарката така казва.
Като спомена за разхлабителните за 30ст., веднага се сетих за шоколадчетата комфорт, които са горе-долу на същата цена. Колко са ефектни - незнам, но защо не разпиташ в аптеката? Има различни, в зависимост от "степента на разхлабването". За англииската сол съм чувала, че има страшен ефект![]()
Зелен чай![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Първоначално написано от kaka_lara
дамм
![]()
![]()
![]()
Лаксит на д-р Тошков мисля че е спец з атваи си го бива...ама виж зеления чай също е доста добре за целта
![]()
Най-вършат работа зеления чай и англииската сол
http://www.pleasehelp.dir.bg/ wm/diary/?df=46
има някакви шоколадчета не ги знам какви бяха но помагат аз ги бях вземал 2-3 пъти след операциитедействат!
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
маика ми е зимала някакви под формата на 4ай... а съм 4увала за шоколадите,които също вършели работа
Трябва да отидеш в аптеката и да питаш![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
шоколадчетата рулззз 2в1 хем ядеш шоколад хем дрискаш![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Яж специално шоколадче, докато пиеш разтворена английска сол. Усещането е неповторимо.![]()
Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
Ina4e angliiskata sol....taka 6te te razxlabi,4e vintovete 6te ti se razviqt
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Не прекалявайте с английската сол, защото води до пристрастяване.
Интересно ми е защо се мъчите с тия разхлабителни ? Оправете си храната, за да получавате достатъчно фибри и няма да имате проблем с акито.
За въпроси ЛС !
wtf
Това е по-добрия вариант знаеш ли защо?Защото 99% от момичетата или гладуват,или повръщат или са на разхлабителни-защото така е най-лесно.Защото са глупави.И е по-добър варант защото с разхлабителните отслабват 1-2 килограма за 1 ден който прекарват в тоалетната,доктао за да отслабнат с 2 килограма ще трябва да са на ввода цяла седмица-и в двата случея килограмите се връщат на следващата седмица,поне да не се мъчат..Първоначално написано от Овесения
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
и аз веднвага се сетих за разхлабително шоколадчета-баба ми![]()
![]()
полваше преди и изяждаше по 2 щото нямаха много голям ефект по едно..
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
сирище,с което се сгъстява сиренети-при хората има обратен ефект![]()
или английска сол-тя действа гарантирам
няма любов
Тия разхлабителни имат пагубно влияние върху червата .... може чат пат за прочистване, ама нон стоп си е жива смърт
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
А ти защо ги ползваш?Нередовен стомах,или с цел отслабване?Защото ако е второто се спри веднага,след година-две ще съжаляваш.
да верно за какво са ти разхлабителните?
аз преди пих за да ми правят един преглед и...бяха некакви бели пакетчета които едното изсипваш и се разтваря в литър и половина вода а трааше да изпия 3 литра от товаимаше вкус като нещо като манго
съмнявам се авторката да отговори.. темата е от 2007.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Шоколадчетата "Комфорт" вършат наистина страхотна работа,но не бива да се прекалява![]()