.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Надявам се,че някой ще помогнее мъъъъничко :)

Разделени сме на 2 групи.Едната защитава тезата "Чалгата е част от нашият живот" + положителните черти,а другата-точно обратното.Поразрових се в нета ама всичко е свързано с това колко долна била чалгата и т.н.Точно в момента тва е темата,по която най малко имам желание да се подготвя.А ми тряябва спешно.Ще съм много благодарна ако някой сподели нещо в темата-говоря за положителни черти на чалгата и горе-долу да ме насочите на какво да обърна по-голямо внимание.Благодаря предварително

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Не че нещо, но не мисля, че има положителни черти.

Супер фен Аватара на sashko705
    Чалгата е адски емоционална, текстовете са с дълбок смисъл... Изпълнява се от адски ителигентни творци, които подтикват момичетата на по 13 да си слагат тонове грим и да се напиват в чалготеките... И прави от хората с (може би някакъв) потенциал тъпи кучки и кретени. BURN BITCH!
    Последно редактирано от sashko705 : 03-15-2012 на 21:45

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    Чалгата е адски емоционална, текстовете са с дълбок смисъл... Изпълнява се от адски ителигентни творци, които подтикват момичетата на по 13 да си слагат тонове грим и да се напиват в чалготеките... И прави от хората с (може би някакъв) потенциал тъпи кучки и кретени. BURN BITCH!
    soooo true ...

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Ако трябва да сме сериозни.
    Положително на чалага:
    -Учи те на занаят.
    -Сближава различните (народности).
    -... Не се сещам. Ама наистина ми се искаше да помогна. :/

Добро настроение. Поддържа физическото ни здраве чрез танци. лесно се запява. Красиви изпълнители.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си