- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Китайски сутиени - пробвали ли сте? Каква е разликата с Българските?
Здравейте!
Имам един проблем с китайските сутиени - едва намирам такъв с чашка Д или ДД и когато намрря обиколката ми е адски голяма!
Вие имате ли такива проблеми с тях? Българското бельо по добро ли е откъм размери?
Някой който е пробвал да пише, плс...
По принцип е доста трудно да се намери сутиен с чашка Д и малка обиколка, без значение кой е производителя. Просто магазините не ги зареждат защото малко се търсят.
Предлагам ти да търсиш в по-големите и заредени магазини за бельо.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Благодаря за бързия отговор. Там е работата, че съм объркана. На китайските като нося Д и ДД можев на българските да съм за Ц... всичко се разминава и ми е трудно а проблевма е че и нямам възможност за по -скъп сутиен...
Затова все към китайските гледам.
Някое момиче ако си е купувало и е минало през това да пише.
Вие откъде си взимате, как си намирате сутиени??
Аз затова и не гледам много-много какво пише на етикета, а си избирам на око и пробвам. Сега ако си разгледам сутиените имам и Ц и Б, като ми стоят еднакво удобно.
Колкото до цената - повече от 6-7лв мисля, че не съм давала за сутиен и пазарувам от проверени квартални магазинчета.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Аз залагам на българското бельо. Има една фирма Hristy се казва и съм много доволна от сутиените им. И китайски съм купувала, ама не ми харесват, лесно се късат ии по-скоро лесно се отпускат някак си. Освен това наистина номерацията им е супер объркана и нямам идея как точно върви, продавачката (ходя в едно квартално магазинче) е мн любезна и ми ги нацелва някак. А иначе от българските си знам кой номер нося и нямам проблем, на почти вс бг фирми, които съм имала сутиени номера си ми е един и същ.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Пробвай да си купиш сутиен с подходяща чашка и да го подгънеш на обиколка сама. Аз съм го правила.
^ да и това е вариант..
Ще опитам по поръчка... видях един онлайн магазин и писах. да видима
Ами аз нося само един вид сутиени, с определен вид на чашката и много дебело коланче което да държи бюста. Този тип сутиени са еднакви. Просто ще кажа да е чашка Д и много малка обиколка до 70см. и ще станеВсички Д-та от този модел който искам ми седят супер удобно, но да видим дали ще ми направят ако не ще си ги скъся сама
ами какво да ти кажа - имам ли избор :Д :Д
китайските за боклуци ! Аз имам само българско бельо на lizabel и съм много доволна !
Hostis Honori Invidia
И там малко мъчно да намеря 70Д...
Но иначе са хубави сигурно, има избор и добра кройка.. само дето съм тийнче и не вадя пари и не мога да си купя 5 - 6 сутиена от по 20 - 30лв....