Защо си мислиш, че не можеш да мразиш :> Защото съм прекалено мекушава и обичлива
Добре де - В кой град би живяла?

Малко ме е страх честно казано да живея в някой голям, но всяко начало е трудно нали... Преди исках на морето... заради морето хаха ^^ Сега не знам... София? Но наистина ми е много голяма и... все едно да играеш игра и от 5 левел да стигнеш направо до 20ти (примерно) хах ^_
Какво и е на думата еб.. - Думичката с "е"? Грозна е. В нея няма нищо. Дори в едното чукане има повече. Дори да е без чувства. Бих се обидила, ако ми кажат, че искат да ме е.. пф >.<
Мислиш ли се за оправна? Не. Изобщо. И съм страшно дезориентирана.. и разсеяна... ужасна съм в това отношение, трябва да се оправя мамка му. :>
Какви рекорди би могла да постигнеш? Не знам... имам голямо търпение...
Какво мислиш за дизел и предерастите? Вече казах.
Как се отнасяш с пенсионерите? С уважение. Онзи ден докато си чаках тролея един дядо ме заговори, нямам представа защо, пита ме къде уча, каза че приличам на внучка му, пожела ми да съм жива и здрава, аз на него също, а точно тогава бееше и рожденния ми ден, стана ми много мило.
Пребивала ли си нещо? ъъ неволно мравките по земята?
Би ли се скалъпила с Мачока? Мисля, че не си си задал правилно въпроса. ^
А с Глобала ? Никога не съм си писала с тоЗ човек. Не ме радва от това, което пише.