Щрудел : Защо не пееш чалга ? - Защото не я слушам. Наистина... чувствам се понякога не на място, ако около мен се слуша такова. И ми става криво :>
Какво те натъжава най-много ? Много неща ме натъжават. :> Аз самата предимно.
Предпочиташ да си сама с мислите си или с шумна компания ? Понякога предпочитам да съм самичка, но да не се случва все пак твърде често... Защото е ужасно да съм в компания с мислите си понякога...
Аз не мога да съм самичка. "Разболявам" се... Но не обичам и прекалената шумотевица, места с много хора на едно място и т.н... Подтискат ме/натъжават ме/не се чувствам добре, но за всичко аз съм си виновна.
Кое е нещото от което се опитваш да избягаш ? От себе си... от тази част от мен, която ме затваря на тъмно от останалия свят :> Явно не бягам достатъчно бързо...
А кое е нещото към което се стремиш ? Щастие.
Любимият ти филм и любимата ти песен евър ? P.S. I love you, Fight Club, The notebook, August Rush, Keith, 1408, The number 23 и т.н., а за песен - Невидимо дете на ПИФ <3
Смяташ ли , че имаш момичета приятелки в форума или всичко е женски преструвки ? ъъ к'во? :> Не съм твърдяла, че имам. :> Иначе с децата от форона си пишем от време на време в общите чатове и са свестни.