.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от raror Виж мнението
    Точно в момента съм в същата ситуация .. ;( ;( ;( ;( ;( мисля да се самоубивам... ако не го преодолея ..
    добре си го замислил , но на 13 години надали си в подобна ситуация ... винаги има и по-зле ...

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Цитирай Първоначално написано от Whitebat Виж мнението
    добре си го замислил , но на 13 години надали си в подобна ситуация ... винаги има и по-зле ...
    по-зле от днес през целия живот не съм бил .. не знам вече какво да мисля .. имам още толкова да видя-надали.. от 1 година и тичам по гъзъ .. все някога знаех, че ще стане, но сега? ..надявам се да я забравя .. и да почна всичко на чисто .. ще се види

благодаря за всички мнения и съм на 15

Цитирай Първоначално написано от raror Виж мнението
    по-зле от днес през целия живот не съм бил .. не знам вече какво да мисля .. имам още толкова да видя-надали.. от 1 година и тичам по гъзъ .. все някога знаех, че ще стане, но сега? ..надявам се да я забравя .. и да почна всичко на чисто .. ще се види
    raror, спокс, в никакъв случай не се сабоубивай - не си заслужава да си дадеш живота заради неква курва или квато и да е там, и аз съм бил така, но предимно по други причини. опитай се да го преодолееш и слушай Б.Т.Р. - мнооого помага особено спасение и елмаз и стъкло
    Успех !!!

Повече от фен
    Град
    Благоевград
    Донякъде знам какво ти е. Но недей да страдаш заради момиче, мисли от положителната страна на живота, от личен опит знам, че като си депресиран трудно можеш да я видиш. Започни от това, че имаш покрив над главата си и семейство и приятели, които те обичат, може би ги приемаш за даденост, но има хора, които и това нямат. С времето ще забравиш за това момиче и ще си намериш по-добра. За сега предлагам да обръщаш внимание на приятелите и на хобитата си. Късмет!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си