.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Нещо май не съм наред

Здравейте! Значии.. Аз съм момче и имам приятелка, с която сме вече от доста време заедно. Ииии сме вече в такава възраст, в която започваме да мислим за воденето на полов живот . НО когато започне да става нещо такова се притеснявам адски много! Все още не сме правили секс, но когато ми "духа" не мога да свърша. Приятно ми е и в същото време все едно не ми е Не знам точно как да го обясня! Когато и да се случи нещо подобно не мога да свърша и се чувствам некомфортно. Всички говорят, че като ти духат трябва да е супер яко и да свършиш за минутка, но не мога и не мога! Това нормално ли е ?

Град
    Plovdiv
    Притеснение...просто не успяваш да се отпуснеш. С времето и практиката ще си дойде всичко на място.
    It is hard to be young!!!

anonymous768631
    Guest
    Всъщност явно просто приятелката му не може да духа както и 95% от момичетата на тази възраст.

Супер фен Аватара на flo0pY
    Цитирай Първоначално написано от kartacha Виж мнението
    Всъщност явно просто приятелката му не може да духа както и 95% от момичетата на тази възраст.
    Най-вероятно да, ам то кво толко му е сложното тя сигурно просто му лапа
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Може да намалиш самозадоволяването ако е често и както се изразяваш "Приятно ми е и в същото време все едно не ми е " просто може да опиташ да и казваш точно какво да прави. По-скоро трябва да я научиш как да ти направи хубава и качествена свирка. Опита идва с времето, а ако правите едно и също това няма как да стане.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kartacha Виж мнението
    Интересно къде видя спомената възраст.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    еми на 14-15-16 години ще да е
    LovEsIckk

Мъжко съм !

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Откъде пък си сигурен?!
    Практика му е майката +релакс!
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Откъде пък си сигурен?!
    Практика му е майката +релакс!
    Щото си е написал човека че са в такава възраст където започват за такива неща да мислят.. логично е да не са на по 20 години или 11 .. макар че всякви ги има
    LovEsIckk

Мъжко съм !

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BoneAO Виж мнението
    Ииии сме вече в такава възраст, в която започваме да мислим за воденето на полов живот .
    Enough?
    Или са на 13-18 години, или са на 25 и са гьотере не наред. Всеки решава за себе си.

не го мисли,а просто се отдай на момента :Д
    dream->believe->create->succeed

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Накрай я да си пъхне 2-3 от пръстите в аналното ти отверстие и да ти стимулира простатата от вътре.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Цитирай Първоначално написано от Verminaard Виж мнението
    Накрай я да си пъхне 2-3 от пръстите в аналното ти отверстие и да ти стимулира простатата от вътре.
    тоя пък ти фред ли си ? :Д

Мега фен Аватара на Chacho
    Много са ми странни тия качествени свирки, все едно има една палитра от щуротии, които трябва да се усвоят. Достатъчно е да се заиграе малко езика и ръката, да видиш малко кеф във очите й, и притрябвала ти е повече взискателност.

Притесняваш се. Отпусни си мислите, дай свобода на фантазията, докато мацката си върши работата. Щом хуя ти е в устата й, моментът е удобен да си представиш къде ще й свършиш, колко много го иска, как трябва да се омърси, за да си го получи. Тва е моментът за твоето удоволствие. "Ма да я погаля ли, ма да й кажа ли нещо?" Замисли се малко за собствения си кеф. Насладата ти ще я възбуди повече от всичко, което можеш да инсценираш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Frisky Виж мнението
    тоя пък ти фред ли си ? :Д
    Не е шега между дугото, там ви се намира G - точката.

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Не е шега между дугото, там ви се намира G - точката.
    А G-то идва от "GET THE FUCK AWAY FROM THERE!", което на български се превежда "Га ти порасне уй, тогаз ша бръкаш изотзадзе."
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    И приятеля ми първите пъти, когато му правих свирка не можеше да свърши... По простата причина, че на мен ми беше за първи път да правя. Ще се научи момичето.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Страх ме е да попитам на колко сте ..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    А G-то идва от "GET THE FUCK AWAY FROM THERE!", което на български се превежда "Га ти порасне уй, тогаз ша бръкаш изотзадзе."
    Ееее, добро е, трябва да го призная!
    В sexwell под един гел бях чела коментар на една жена, която казваше колко много на мъжа й му харесвало да стимулира простата му с този гел, колко бил уникален и прочее. :Д

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението

Стига бе...защо повечето хора така крайно го приемат хаха...Не че съм се навила да пробвам, или пък съм била с човек, който е искал, ама...няма лошо в крайна сметка.

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението

Стига бе...защо повечето хора така крайно го приемат хаха...Не че съм се навила да пробвам, или пък съм била с човек, който е искал, ама...няма лошо в крайна сметка.
    Мисълта, че ще ми бъркат в задника и ще получа удоволствие от това, ше ме накара да се застрелям после, чисто и просто. Ако ще да е приятно физически, ще ме увреди психически. Макар че и за първото се съмнявам, колкото и да говорят.

Темата все пак е за свирки. Я кажете, кви са тия некачествени свирки, че ми стана интересно?

anonymous708973
    Guest
    Не си попадал на некадърна музикантка явно.
    Да го държи все едно е от захар, да е сухо, да забавя темпото точно когато трябва да забърза, да е некоординирана, да не знае къде е най-чувствителното място... варианти за грешки бол.

Да го държи все едно е от захар, да е сухо, да забавя темпото точно когато трябва да забърза, да е некоординирана, да не знае къде е най-чувствителното място... варианти за грешки бол.
    Blowjob lvl: 9000

Абе най-чувствително място. За женски език и устни всяко място е чувствително. Нито пък ми е сухо като ми духат. А в забързването обикновено момчетата ви отменяме, щото имаме подсъзнателна нужда да го тикаме до сливиците, която не мисля, че въобще може да се контролира докрай. Пък и "по-бързо" може и сам да каже.

Тия, дето се стараят да си въртат главата, докато ти решат с една ръка ташаците, с другата ти пипат зърната и с крака ти галят главата, докато пишат азбуката с език и дишат тежко, най-много се излагат. Някви абсурдни техники и докато се стараят да направят "перфектната свирка" забравят за простите движения и чувството зад цялата работа. И има още един момент. Като си изхабиш всичките муниции в началото, после с кво ше пуцаш?

Град
    София
    И аз не мисля, че свирките са голяма философия. А и когато мъжът е доста възбуден, не се изисква никак много. Мисля, че единствено ако не се внимава със зъбите може да се окаже неприятно... ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си