.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 103

Hybrid View

Тупак умря на 25 години и вече беше направил 22 албума... Еминем стана на 40 и има 10 албума...:[ Бая има за слушане Еминем стана известен през 99-та.. Тупак по тва време беше мъртъв... Я помисли малко па ми "думай"
    Нема начин да нема начин!!! ;]

http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
    <--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8

Цитирай Първоначално написано от Blitzcrank Виж мнението
    Тупак умря на 25 години и вече беше направил 22 албума... Еминем стана на 40 и има 10 албума...:[ Бая има за слушане Еминем стана известен през 99-та.. Тупак по тва време беше мъртъв... Я помисли малко па ми "думай"
    слушайте си тос мисюлманин и са оправайте не ме интересува ай...

Цитирай Първоначално написано от shadygirl Виж мнението
    Ти си смешкото в случая _|_ ...
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Какви са тези смешните изказвания?! Какво значение има вярата му, цвета на кожата му? Така ли се определят хората, и американците бяха против чернокожите, ама я ги виж сега. Освен това 2pac и Eminem еднакво дълго ли живеят? Ако 2pac беше жив, Eminem нямаше да стъпе и на малкия му пръст. Лапешки му работи. Да се знае слушам и двамата. Това, че харесваш някой изпълнител не означава, че трябва да възхваляваш него, а да отричаш останалите!

А сега по темата.. наистина вярвам, че ще бъде прекрасно ако 2pac е жив, но той не е .. край .. мъртъв е /от доста дълго време/ ..тъжно но факт.. Аз не смятам за причина това с числата, съвпадение, съдба, незнам. Не вярвам, че той е жив, защото не виждам смисъл в това да си пропилява живота, от 25 в младите си години, изпълнени с енергия, да цъфне на 42 не виждам смисъл. Това е страшно много време за прикритие. Също така не вярвам, защото се говореше същото и за 2003-та, но той така и не се появи.

Кво ми сравнявате Еминем и Тупак,Тупак е много преди Еминем.Еминем се е учил от него както и половината рапъри.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си