.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Banned Мега фен
    ^ не,поне при мен не разранява и не мога да си го обясня.. защо след като изчиства излишния себум на мен ми се появяват повече пъпки а друго всичко си е същото само този продукт съм сменила.. проверих годността всичко си е наред ... и все пак ако искаш пробвай- на всеки кожата е различна така че на теб може да ти се отрази добре,но аз определено втори път няма да си купя,а това ще го дам на майка ми...

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ не,поне при мен не разранява и не мога да си го обясня.. защо след като изчиства излишния себум на мен ми се появяват повече пъпки а друго всичко си е същото само този продукт съм сменила.. проверих годността всичко си е наред ... и все пак ако искаш пробвай- на всеки кожата е различна така че на теб може да ти се отрази добре,но аз определено втори път няма да си купя,а това ще го дам на майка ми...
    Ами не знам. Би трябвало да няма разлика, освен четката. Ще видим, тя четката си е четка, така че дали с нея или без нея, все тая. Продукта си е хубав и върши работа.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си