- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя..?
Здравейте, хора. Скоро с гаджето ми ще направим 1 месец от както сме заедно и се чудя какво да му взема или с какво да го изненадам..Някакви идеики? Мерси предварително!
П.С. аз съм момиче! ;д
NEVER APOLOGIZE FOR WHAT YOU FEEL.. IT'S LIKE SAYING SORRY FOR BEING REAL !!!
Една панделка в/у теб и си готовае ако водите полов живот де. Иначе не се изхвърляй чак толкова много това е 1 месец не се знае какво ще последва нататък, ако нещата станат доста по-сериозни тогава ще му мислиш много повече
![]()
Една картичка с надпис "Честито, изтърпя ме цели 30 дни".
Пф, месец...
raror за хората над 12-14-16, които не са девствени, сексът в първите седмици на връзката е нещо съвсем в реда на нещата. Като пораснеш ще разбереш за какво говоря.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
е не е нужно да му купуваш
но ако си толкова на зор му купи нещо дребно
или както се казват по-горе една панделка и оп айдеабе показваш му се на човека в секси бельо и всички сме доволни
![]()
Не, не водим полов живот.. На 14 сме хдд Знам, че не е задължително да му купя нещо явно не съм се изразила правилно. Просто момчето наистина е уникално и тази седмица например ми подари роза без повод, просто така и по някакъв начин искам да му върна жеста. Не знам дали повечето ще ме разберат..
NEVER APOLOGIZE FOR WHAT YOU FEEL.. IT'S LIKE SAYING SORRY FOR BEING REAL !!!
Еми.. ако носи гривни а-у, можеш да му вземеш. Или две еднакви и да си ги носите. ((:
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
о или от ония къде са едно сърчице разделено на две - едното в теб другото в негосамо че не знам къде имаше такива преди мнооооого време ги бях гледала по свети валентин