Първоначално написано от D1esel Няма да ми го начукат, защото ще правя СЕКС с женствена жена Знаеш ли, че Ваксата има страшно апетитно дупе. Много е женствено и как го върти...
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте "Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от ledenakrasota Знаеш ли, че Ваксата има страшно апетитно дупе. Много е женствено и как го върти... не го изкушавай де
sapphire5 lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ? miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от ledenakrasota Знаеш ли, че Ваксата има страшно апетитно дупе. Много е женствено и как го върти... Знам Ама WAX-ата е истински мъш, също като мен! Така, че с него ку*вите заедно можем да е*ем, но не и помежду си да се е*ем! Нека ви е ят
Първоначално написано от D1esel Знам Ама WAX-ата е истински мъш, също като мен! Така, че с него ку*вите заедно можем да е*ем, но не и помежду си да се е*ем! Нека ви е ят Когато ходи двете му кълба правят фръц-фръц-фръц... Помисли си!
Първоначално написано от ledenakrasota Когато ходи двете му кълба правят фръц-фръц-фръц... Помисли си! Не е верно!
Първоначално написано от D1esel Не е верно! Вярно е! Питай присъстващите от срещата...
Първоначално написано от ledenakrasota Вярно е! Питай присъстващите от срещата... И вярно да е WAX е мега якия сладур, който е супер пич и с него с удоволствие бих правил секс, НО само ако има и ЖЕНА! Когато има жена - за мен сексът не е проблем!
Правила