.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Post За връзките.

Какво мислите за връзките от разстояние? /да речем, че разстоянието е около 1:30 път (не ги знам километрите с точност)/ И мислите ли, че разликата в годините е от голяма важност /разлика 2години/? Мислите ли, че подобна връзка може да бъде сполучлива или задължително трябва да бъде обречена?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Връзка от разстояние - не, няма да се получи. Може да се заблуждавате че ходите, но връзка няма да имате. Зависи на колко си, примерно 16-18 е ок. Но предвид точка едно - няма значение.

Връзките от разстояние ако изобщо могат да се нарекат връзки са обречени по дефиниция.

П.П. Поредната такава тема.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Това е все едно да стигнеш от Младост до Люлин кво му е на разстоянието

Град
    В мислите на хората
    Всъщност стигаш до Пазарджик. Или Мездра. Или Благоевград.
    Последно редактирано от valdesbg : 03-19-2012 на 21:56

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз имах връзка от разстояние. 4 часа с влака. Пътували сме дори, за да бъдем 1 вечер заедно. Сега си живеем заедно. За такава връзка трябва да сте наясно, че един ден разстоянието няма да го има.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
    За такава връзка трябва да сте наясно, че един ден разстоянието няма да го има.
    Мдам. Това е единственият сценарии, в който подобни отношения биха могли да просъществуват - конкретни планове за събиране в близкото бъдеще, готовност и възможност за ежеседмични пътувания и непоклатимо доверие. В противен случай е загуба на време и нерви.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
    Аз имах връзка от разстояние. 4 часа с влака. Пътували сме дори, за да бъдем 1 вечер заедно. Сега си живеем заедно. За такава връзка трябва да сте наясно, че един ден разстоянието няма да го има.
    ^ Има ли желание има и начин. Евала Ви! ^^

С моя приятел близо 8-9 месеца имахме връзка от разстояние, 6-7 месеца си бяхме заедно и сега ни се налага отново да имаме връзка от разстояние за неопределено време, но си имаме вяра, обичаме се... Вярно е, че е много трудно и тежко, но не е невъзможно. Аз съм на 17 той на 20, ако това има значение въобще.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    никога не се получава, така че по-добре се откажи
    ще ти е гадно като знаеш,че го няма..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Разликата в годините не е от голяма важност най-вече ако е 1,2. Даже аз приемам за съвсем нормално разлика до към 8 години ако и двете страни са пълнолетни, разбират се, имат си доверие и знаят какво искат. Относо разстоянито 1:30 не е нищо и не пречи да се пътува. Имам приятел, който има сериозна връзка с момиче от Варна, а той е от София разбират се чудесно, близо 2 години са заедно, разликата им е 4 или 5 години във възрастта, но и скоро замислят да заживеят заедно. Така, че поговори с човека и обмислете всичко внимателно.

anonymous708973
    Guest
    Аз съм от Пловдив, приятелят ми също, но учи в София. Виждаме се абсолютно всеки уикенд. Дори не го приемам като връзка от разстояние. В нито един момент не ми е липсвал емоционално - тоест, винаги, когато съм имала нужда от него, е бил там за мен. Физически ми липсва, затова и уикендите обикновено минават в секс, ядене, секс, филм, секс, секс, секс. Разликата ни няма 2 години.

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аз съм от Пловдив, приятелят ми също, но учи в София. Виждаме се абсолютно всеки уикенд. Дори не го приемам като връзка от разстояние. В нито един момент не ми е липсвал емоционално - тоест, винаги, когато съм имала нужда от него, е бил там за мен. Физически ми липсва, затова и уикендите обикновено минават в секс, ядене, секс, филм, секс, секс, секс. Разликата ни няма 2 години.
    Такива ги приемам, но ако е на пичка си майчина и се виждаме един в годината.. мерси, но ще откажа.

А ако например можем да се виждаме рядко. Може би в месеца един път /и то пак не е сигурно дали ще се отвори възможност/, то тогава със сигурност ли няма смисъл да се опита?

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Връзка от разстояние - не, няма да се получи. Може да се заблуждавате че ходите, но връзка няма да имате. Зависи на колко си, примерно 16-18 е ок. Но предвид точка едно - няма значение.

Връзките от разстояние ако изобщо могат да се нарекат връзки са обречени по дефиниция.

Хлебарките дишат с корема си.

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Връзка от разстояние не е връзка за мен. Има безброй примери как съществува такава, но при силни и истински чувства. Изисква се и много кураж, компромиси и търпение. Не всеки е способен на това.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Не всеки е способен на това.
    А и често няма смисъл. Целият романтична идилия, която ще си насаждаш постоянно, за да ти крепи връзката, можеш да я насочиш към човек, който е по-близо до теб и ще ти даде възможност да я изразяваш достатъчно често, за да не се чувстваш ощетен. Въпрос на личен избор, но за мен връзката от разстояние е в пъти по-неразумен.

Иначе не ползвам връзки, с ципове съм.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението

Общо взето и аз съм на това мнение. Има някои изключения, но трябва да имаш ужасно силна воля и да обичаш този човек.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Успешните връзки от разстояние граничат с научна фантастика (с редки изключения). Не мога да говоря от личен опит, но цялата концепция накуцва.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Връзка от разстояние не е връзка за мен. Има безброй примери как съществува такава, но при силни и истински чувства. Изисква се и много кураж, компромиси и търпение. Не всеки е способен на това.
    това. буква по буква.

Мега фен
    Град
    <3
    Неверници!

4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    ...
    Под твое влияние тая котка много скоро ще стане пълноправна емотиконка във форума
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Физически ми липсва, затова и уикендите обикновено минават в секс, ядене, секс, филм, секс, секс, секс.
    О, това ми е много познато

Нашата разлика е 3 години. Връзката ни започна като бях 11 клас, почти го бях завършила. Виждали сме се всяка седмица в продължение на година и 2-3 месеца, с изключение на една, която си бях счупила крака, а той беше на работа и в първия удобен момент, той дойде да ме вземе. Но аз имах и голяма подкрепа от нашите, както емоционална, така и финансова, защото тези пътувания изискват пари.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Час и половина път не е много, особено ако става дума за един и същи град. Аз пътувам 1 час от центъра до тях, но не мога да го нарека връзка от разстояние Зависи каква е ситуацията.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Нямам проблем с връзките от растояние. Обаче е важно да се виждат(е) достатъчно често.
    Не като моя позната, която има връзка вече 6 месеца с някакъв, а не са се видяли дори ВЕДНЪЖ. Което за мен си е просто смешно.

Няма да разказвам лични истории :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от Нежна Красота Виж мнението
    А ако например можем да се виждаме рядко. Може би в месеца един път /и то пак не е сигурно дали ще се отвори възможност/, то тогава със сигурност ли няма смисъл да се опита?
    Разликата в годините ви не е много, тя според мен не е фактор. Нооо разстоянието и редките срещи-да!
    Едно е както разказа Пантерата.. че всеки уикенд са заедно (което примерно аз нз дали бих приела, ако ми опре до главата де), но както ти казваш в месеца 1 път или по-рядко.. не си е работа. Просто няма смисъл.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си