- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Бахти шантавото...
Aми, казах му, че искам да ми покаже някоя хватка или движение. Той ме пита ляв или десен искам да видя, или нещо подобно.И застана пред мен, и каза да му посегна. Тръгвам да го удрям по рамото - той се снавежда, тръгвам да го удрям в лицето - той се снавежда, тръгвам да го удрям в корема - той се снавежда. Накрая тръгвам да го ритам между краката и познай какво направи? Снаведе се и се дръпна. Беше много бавен (и букално даже) и смешен.
Мдааа, Хейли кърти, специално пък на тази рисунка..Ха-ха!Обаче от средата на шести сезон някъде са много зле епизодите.Седми пък е ептем разочароващ до тук.
Иначе...Как си ти?
///Днес просто съм потресена...Не, фрустрирана...От човешката простотия. И то от близък човек. Много ме сърбят пръстите да ви разкажа, но...Ще е някой друг път. Само ми развали денят...Както винаги.![]()
Не че го защитавам, ама в бокса не се учи как се избягват ритници в топките, защото не са позволени.Аз обаче тренирах нещо друго, при което де факто всичко е позволено и съответно самата поза на тялото беше със събрани крака, за да се пазят топките.
Иначе ако се е опитвал да се изкара бияч и улична нинджа, да, смешен е, такива до вчера са яли бой.
Американ дад ми е малко спрял сериал като цяло, ама става за запълване на времето. Family Guy > American Dad. The Cleveland Show е най-зле обаче. :Д
Да, знам, просто исках да видя дали ще има адекватна реакция и въобще дали знае нещо друго освен да се снавежда - е доказах, че не знае.
И той не си събра краката, а се дръпна.
Точно...Това не е мой тип хумор, даже не виждам никакъв хумор, но поне героите и сюжетът са готини.
С'я тъкмо си изтеглих последните епизоди на Фемили Гай...Обаче Саут Парк (преди да се изчерпат)> Фемили гай >Американ дад.
На Дъ клийвланд шоу съм гледала един-два епизода, защото си го представях много готино, но...Боже, през 80 процента от времето дори не разбирах какво говорят.Не знам дали въобще някой го гледа.
![]()
Аууу, какъв прекрасен и голям паяк си намерих!
Тялото му е триъгълно, което ме притеснява и честно казано е малко гнусно...Но не може всички паяци да имат съвършенни тела. И е черен. Ето - толерантна съм.![]()