.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Искаш да бъдеш момИчИнцИ и някой батко да ти го такова всеки ден.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Искаш да бъдеш момИчИнцИ и някой батко да ти го такова всеки ден.
    Не, изключително съм щастлив от това, че съм момче, наистина Чувствам се прекрасно от това, че съм момче и не искам изобщо да се променям! Вярвайте ми, който не е момче, само може да съжалява за това Имаш си ТОПКИ, имаш си к*р За да мастурбираш не ти трябва да си човъркаш по вътрешностите, а само да се изцедиш Можеш да правиш секс, както с мъже, така и с жени и да изпиташ удоволствие, докато като си жена все трябва да те ръгат, за да ти е готино, т.е. и с мъж и с жена - все трябва да си пасивна А и също не ти трябва на всяко излизане да се китосваш, гримираш и т.н. Много са плюсовете

Изопщо не позна

Град
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Не, изключително съм щастлив от това, че съм момче, наистина Чувствам се прекрасно от това, че съм момче и не искам изобщо да се променям! Вярвайте ми, който не е момче, само може да съжалява за това Имаш си ТОПКИ, имаш си к*р За да мастурбираш не ти трябва да си човъркаш по вътрешностите, а само да се изцедиш Можеш да правиш секс, както с мъже, така и с жени и да изпиташ удоволствие, докато като си жена все трябва да те ръгат, за да ти е готино, т.е. и с мъж и с жена - все трябва да си пасивна А и също не ти трябва на всяко излизане да се китосваш, гримираш и т.н. Много са плюсовете

Изопщо не позна

Нали знаеш, че жените не са хора, а нещо много повече?!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Нали знаеш, че жените не са хора, а нещо много повече?!
    Да, за съжаление съществувате Ама, ако искате да знаете освен да раждате, за друго не ни трябвате на нас мъжете!

Град
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Да, за съжаление съществувате Ама, ако искате да знаете освен да раждате, за друго не ни трябвате на нас мъжете!
    Нещо не си в час бре!

Нещо не си в час бре!
    ООо да, и друго правите - пари харчите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си