.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Тема: сгушена ...

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    1. Тук е мястото да спомена, че приятелката за която говоря е нема такова адско парче

2. но понеже не искам да и образувам проблеми приех ситуацията като акт на силно въздържание хаах

3. Може би тя е единственото момиче, което мога да шляпна по задника и да не се възбудя от това хаха, а по-лошото е че мога и да я изчукам и после пак да я възприемам като такава, сякаш нищо не се е случило. Т.е. дали само ще я гушкам или ще правим нещо, за мен е все едно, бидейки 'необвързан' по документи )
    Това ми звучи някак нереално.
    Как тЪй ще е адското парче и в същото време няма да се възбудиш ако я шляпнеш по задника?
    + това точка 2. ме води до мисълта, че би Я, ако беше свободна да кажем колкото и добро приятелче да ти е.
    Може нищо емоционално да нямаш, но не може да не те привлича (визирам точка 3.) И как тъй пък след това може да я изчукаш и в същото време да гледаш на нея като на 'просто добра приятелка'. Приятелите чукат ли се по между си?

Та исках да кажа, че не вярвам в чистото приятелство между момче и момиче за огромно съжаление.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Това ми звучи някак нереално.
    Как тЪй ще е адското парче и в същото време няма да се възбудиш ако я шляпнеш по задника?
    + това точка 2. ме води до мисълта, че би Я, ако беше свободна да кажем колкото и добро приятелче да ти е.
    Може нищо емоционално да нямаш, но не може да не те привлича (визирам точка 3.) И как тъй пък след това може да я изчукаш и в същото време да гледаш на нея като на 'просто добра приятелка'. Приятелите чукат ли се по между си?

Та исках да кажа, че не вярвам в чистото приятелство между момче и момиче за огромно съжаление.
    и аз не вярвах, ама е твърде малко вероятно и да може да има такова. Нали ти казвам, тва че е якото парче е факт и е нормално да се възбуждам, но до там. Нямам психологическата настройка да я 'изчукам'. Което означава две неща - или просто никога няма да се случи или и да се случи някога, то ще си остане просто такова. Иначе ме привлича така, както ме привлича всяко друго адско парче, с което се размина по улиците
    А на въпросът дали 'приятели се чукат по между си'.. има нееднозначни отговори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си