- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- сгушена ...
Това ми звучи някак нереално.
Как тЪй ще е адското парче и в същото време няма да се възбудиш ако я шляпнеш по задника?
+ това точка 2. ме води до мисълта, че би Я, ако беше свободна да кажем колкото и добро приятелче да ти е.
Може нищо емоционално да нямаш, но не може да не те привлича (визирам точка 3.) И как тъй пък след това може да я изчукаш и в същото време да гледаш на нея като на 'просто добра приятелка'. Приятелите чукат ли се по между си?
Та исках да кажа, че не вярвам в чистото приятелство между момче и момиче за огромно съжаление.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
и аз не вярвах, ама е твърде малко вероятно и да може да има такова. Нали ти казвам, тва че е якото парче е факт и е нормално да се възбуждам, но до там. Нямам психологическата настройка да я 'изчукам'. Което означава две неща - или просто никога няма да се случи или и да се случи някога, то ще си остане просто такова. Иначе ме привлича така, както ме привлича всяко друго адско парче, с което се размина по улиците![]()
А на въпросът дали 'приятели се чукат по между си'.. има нееднозначни отговори![]()