- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да намаля чувствителността на оная си работа
хубаво,че видях мнението е добре бе хора.. когато момичето има малко повече опит и не е толккооова тясна вие мрънкате и викате,че е широка,когато е тясна пък била ви тясна е и на нас ония ви работи не ни се виждат еднаквиПървоначално написано от Korlash
при всеки е индивидуално ,ама не мрънкаме....в крайна сметка какво искате
![]()
един приятел и той така искаше девствено момиче..хвана си и ся говори ,, някои като му каже нещо и вика тя е супер тясна беее
........ по-добре да съм по-тясна отколкото като кофа
![]()
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Да, чакай от Перформата да му стане въобще. Тва съдържа бензокаин, а бензокаина се изполва при зъболекарите като упойка... 50% ти изтръпва оная работа и кво правим, само клатим или се наслаждаваме на нещото?
Ау, не .. това не знам какво съдържа (или поне не знаех, докато не прочетох предишния пост) ... ама са ужасни, бившия ми направо нищо не чувстваше... въобще не знам как му е и ставало ... аз се бях пипнала докато имах малко от това, което има вътре... и направо изтръпнах ;хПървоначално написано от straus
Използвай да натъркаш преди акта главата със сапун или с дъвка орбит
Ето опциите: :Д
1.Спрейове,лубриканти и тн. за главичката,десенсабилитир щи
2.Презерватива намалява чувствителността
3.Като си биеш чикии гледай да усетиш момента когато свършваш и пак и пак стигай до оргазъм,но не свършвай,така,ще добиеш представа кога да спираш и да почваш пак.Напрактика може да правиш секс,докато ти е прав :Д
4.Естествено най-якото за накрая :Д ОБРЯЗВАНЕ :Д намалява чувствителността,но определено не е за препоръчване :Д
Най-вероятно проблема ти е,че кожичката която покрива главичката ти е по голяма и я покрива цялата,така става по-изнежена и чувствителна.И в отпуснато състояние ти я покрива цялата.
Последно редактирано от Merkantilniq : 03-21-2012 на 21:48
To не е важно как го правиш, важно е как се хвалиш (тва за приятеля ти).
Иначе - кастрация.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Брате, ако даскалицата ти по смятане е като моята не се у4удвам 4е къмваш бързо![]()
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!