- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- среща-дебела
Здравейте.Първо искам да каже,че темата не е публикувана тук,защото искам да правя секс с момчето,а просто,защото този раздел се чете повече,а на мен ми трябва спешен съвет.
Запознах се с едно момче от интернет и ме кани на среща.Искам да отида,но ме е срам,дебела съм.Как да превъзмогна срама и да отида на среща с него?Знам,че темата е глупава,но това е моят проблем.
Последно редактирано от nikoleta93 : 03-23-2012 на 17:53
прати му твоя снимка преди да се видите
6б3З10
Е вие снимки нещо не сте ли си пращали? И не мисля, че това ще е проблем. Облечи удобни дрехи, бъди себе си и ако не му харесаш, майната му.
Ако мислиш, че няма да му допаднеш не ходи. Най - много да не минат приятно нещата.
Започни от там, като не харесваш нещо в себе си да го промениш, така че ти самата да се харесваш. Тогава ходи по срещи.
Дебелите момичета избягват да се снимат в цял ръст и си снимат само лицето може и тя да е така и да му е пращала снимки само в лицето но по добре му кажи и му прати снимка в цял ръст ако не те е виждал а ако е какъв е проблема?
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Пращали сме си снимки,аз съм му пращала доста в цял ръст,но на снимките просто не си личи толкова с дрехите изглеждам по-слаба.
остави комплексите и му покажи на живо кво сочно пиче си
6б3З10
Опитвала ли си да направиш нещо, което да ти повдигне самочувствието? Примерно да си спортуваш няколко пъти в седмицата нещо, което ти харесва? Резултати сигурно няма да има кой знае какви първите дни, но самият факт, че правиш нещо по въпроса ще те накара да се чувстваш по-добре.
Много ми е любопитно какво имаш в предвид под дебела.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
176/74 килограма.
Стига бе, човек, като каза че си дебела аз реших, че имаш наистина проблеми с теглото... как с тези килограми ще си дебела не ми е ясно. Остави ги тия комплекси и се радвай на живота.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Няма от какво да те е срам,ако си забавна и тн. няма проблеми,всеки би харесал земно момичеА и някои момчета харесват пълните момичета,вкусовете са различни,както и хората,това,че педалите в модата налагат малките задници и мършавите момичета не значи,че всички робуват на това.Аз бих предпочел пълно пред слабо момиче,но характера е по-важен.Действай смело
В природата на жената е да е пълничка и тн. ,като бъдеща майка,естрогените така действат,нормално е,по-женствено е.За жената е характерно да се гледат циците,не да гледаш гъза,все едно си шибан гей :Д и не да се качват снимки и да се вярва,че някой,ще се възбуди от плоското тяло и липсата на цици :Д
Последно редактирано от Merkantilniq : 03-23-2012 на 20:00
^^ е, хайде сега, да не прекаляваме )
към авторката - щом си му пускала снимки в цял ръст, няма от какво да се притесняваш. Аз не каня на срещи момичетата, с които не бих се чувствал комфортно.
Прати му снимка в цял ръст, на която изглеждаш както изглеждаш попринцип.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Нищо не губиш,освен неловко мълчание ако момчето се притесни![]()
Честно, на тоя ръст и килограми за дебела ли се имаш?... Иначе - всички останали са прави - начинът, по който те възприемат другите много, много зависи от това как ти сама се възприемаш. Направи нещо, което ще повдигне самочувствието ти и готово.
Не могат всички да са пластмасови барбита, кифли с каски и къси поли. Сигурна съм, че си прекрасна такава, каквато си!
Too much energy, too little time...
Щом те е виждал в цял ръст и те е поканил, значи те харесва такава, каквато си.
Разликата между снимките и това, което е на живо не е чак толкова огромна.
Научи се да се харесваш или работи върху това, което не ти допада в теб.
Тези комплекси само ти пречат.
И спря да се върти за миг земята..
176/74 кг и вика , че била дебела ... ти луда ли си е девойче?Добре си ! Вие просто ще излезете и по поведението му ще разбереш какво мисли за теб. Ако нищо не стане просто ще спрете да си пишете и готово ... или наиш ли ко .. по добре изчакай 1 година отслабни 20 кила , стани анорексичка и ще те хареса ! Кви глупости , какви работи дебела била .. Вие жените кви човеци сте ?! ЗА КВО ВСИЧКИ СЕ МИСЛИТЕ ЗА ПРАСЕТА ?!! МОМЧЕТАТА НЕ ХАРЕСВАТ СКЕЛЕТИ ЗАПОМНЕТЕ ТОВА !
![]()
А и плюс това не си и ниска, според мене 176 см и 74 кг не си дебела.
Хич не си дебела, няма от какво да се притесняваш, най-малкото да говориш така за себе си...остави тези комплекси,както ти казаха и по-нагоре. Живей.![]()
щом ти самата се мислиш за дебела отслабни ..
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Божее аз си мислех че наистина си дебела.. спортувай нещо и ще свалиш няколко килограма твоя случай въобще не е толкова тежък колкото го описа аз си представях да си 1.65 90 килограма![]()
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Това не е дебелост, просто си имаш извивките! Не се притеснявай, има случаи на жени 130+кг с момчета по 70 кг които се обичат. Просто тва не трябва да те притеснява докато си на срещата..ако по принцип не ти изнася, тялото е твоето платно, ти можеш да правиш с него каквото си поискаш..стига да го поискаш достатъчно.