- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- сгушена ...
"Душевно девствен" - аааай, имам си нов любим лаф :д
Всеки бастун на когото му става може да прави секс...да накараш някоя да се чуди какво става..да я дерзае от вътре..БЕЗЦЕННО!Много фактори са възможни аз залагам на две наща..или пича много иска да го харесаш..или просто сте добри приятели и така му е по удобно да заспи![]()
Да, не ми се случва да легна с момиче в едно легло и да не правим секс. Щом се е стигнало до лягането в едно легло и прегръщане.. другото са подробности.
Всъщност.. случвало ми се е. Последният път, когато спах на едно легло с момиче и не правих секс с нея, беше с една моя позната, която е лесбийка и отделно от това не ме привлича.
Няма каквато и да е нормална логика да позволиш на момиче да спи в леглото ти, докато сте сами и не искаш да правиш секс с нея. Дори и да не сте сами.. пак не е нормално, но да кажем, че в калабалъка в Нова Година е възможно да спите 5 човека на едно легло. Тва е може би изключението.
пп. Доста отдавна е имало случаи, в които съм бил в едно легло с момиче и са ме рязали, след което или аз съм се махал от леглото или съм разкарвал момичето.
Последно редактирано от umri : 03-22-2012 на 14:55
Temet Nosce
벨야카
еми, първо, приятно е за кратко, после си искам ръката!!!
Второ, и на мен ми се случва да не предприемам първата стъпка в някви такива ситуации (и аз съм 20+), де да знам... просто има хора, с които искаш да го направиш веднага и такива с които искаш нещо сериозно и се притесняваш..... тва е трудно за разбиране : D
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Моя много обича да се гушкам в него,зощото го възбуждало
Е как добре ще се почуствам
иии колко от момчетата си отместват ръката си след като момичето заспи ?
Не виждам нещо странно в това, може да е уморен, да не е искал да те притиска или просто да не е готов.
Не ме разбирайте погрешно, сексът е страхотен ... но има моменти, когато искам просто да гушна някое момиче, да си играя с косата й и да заспя.
еми щом ви харесва просто да спите сгушени , без секс ... спейте си :Д поне няма да има тема после лежахме голи , бременна ли съм ?
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
сигурно просто не е искал да усложнява отношенията ни ...макар че след това не ми е звънял за по кафенце даже...