.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Изгубени..

Banned Супер фен

Изгубени..

Абе, не знам дали още го дават тоя сериал (Лост), обаче ми е много интересно...За какво по дяволите се разказваше там? И какво стана в края? Спомням си там някаква полярна мечка ги гонеше, после някакъв ибахти и дзверът...Оня бил в инвалидна количка, но на островът могъл да ходи, ония били израелски войници, пък после се оказва, че там има и други хора, пък те имат как да си тръгнат, но всички са избрани, и някой краде бебето на оная и някво...Много филмирано беше. Какво ли не ставаше, но....За какво ставаше въпрос в крайна сметка?

Само знам ,че не можах да изгледам и първия сезон.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Много бозав сериал, не ги намерих нз колко сезона ... Беар Грилс за това време, да беше си направил банбукова совалка, за да кацне на луната и там да си изпие урината която е напълнил в умряло прасе.
    n00bs

Супер фен Аватара на flo0pY
    Кво му има бе ;д
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Голям фен Аватара на Spoke
    Хетъри!
    Сериалът го изгледах за около 2 месеца, страшно интересен е! Разправя се за хора, оцелели от самолетна катастрофа на остров, на който има нещо необичайно и следователно се разкриват доста тайни и факти за самия остров. Също така има любов и екшън. Накрая няма да ти казвам какво става, щото така е тъпо.
    Here's a little something about a nigga like me
    I never should have been let out the penitentiary
    Snoop Dogg would like to say
    That I'm a crazy motherfucker when I'm playing with my AK
    Since I was a youth I smoked weed out
    Now I'm that motherfucker y'all read about
    Smoking you and your crew, taking a life or two
    You dont like how I'm living well fuck you

от Snoop Dogg - World of A Gangsta

Супер фен Аватара на flo0pY
    Цитирай Първоначално написано от Spoke Виж мнението
    Хетъри!
    Сериалът го изгледах за около 2 месеца, страшно интересен е! Разправя се за хора, оцелели от самолетна катастрофа на остров, на който има нещо необичайно и следователно се разкриват доста тайни и факти за самия остров. Също така има любов и екшън. Накрая няма да ти казвам какво става, щото така е тъпо.
    Кажи бе ;д
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Голям фен Аватара на Spoke
    Епа немааа ;д
    Here's a little something about a nigga like me
    I never should have been let out the penitentiary
    Snoop Dogg would like to say
    That I'm a crazy motherfucker when I'm playing with my AK
    Since I was a youth I smoked weed out
    Now I'm that motherfucker y'all read about
    Smoking you and your crew, taking a life or two
    You dont like how I'm living well fuck you

от Snoop Dogg - World of A Gangsta

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Spoke Виж мнението
    Хетъри!
    Братле, т'ва всички го знаем. Кажи за т'ва, което се пита в темата...Или, верно всички знаят, колкото мен - дори и феновете?

че ми е тъп сериала ставам хейтър?

edit: реалното май да

Супер фен Аватара на vankovvv
    Град
    Кофата
    На мен ми хареса края нещо не се разбира хД
    Острова в същност си търси нов пазител и един от тези хора на самолета е избран и за това попадат на него и последния останал става пазителя. Нещо такова хД
    Always wanna play but never wanna loose

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Абе, не знам дали още го дават тоя сериал (Лост), обаче ми е много интересно...За какво по дяволите се разказваше там? И какво стана в края? Спомням си там някаква полярна мечка ги гонеше, после някакъв ибахти и дзверът...Оня бил в инвалидна количка, но на островът могъл да ходи, ония били израелски войници, пък после се оказва, че там има и други хора, пък те имат как да си тръгнат, но всички са избрани, и някой краде бебето на оная и някво...Много филмирано беше. Какво ли не ставаше, но....За какво ставаше въпрос в крайна сметка?
    Спойлери! Не чети, ако ти е мил животеца.

По спомени карам, щото последно го гледха преди сигурно 3-4 години, когато го спряха.
    Тоя целия остров си има самозащита, собствена енергия, пазители и т.н. На него стават чудеса, лекуват се болестите...
    Краят беше много отворен и изобщо целият последен сезон (и сериала като цяло) може да се разбере по множество начини. Всички най-накрая се събират в нещо като църква, умрели. Може всички да са умрели при първото разбиване на самолета и оттогава всичко да е било един тест. Може да са умрели при взривяването на атомната. Може да са умрели кога ли не. От зрителя зависи.
    Има добър и лош пазител, които, ако не се лъжа, са двама братя, които живеят вечно. Били са там още от създването на острова и евентуално стават врагове, но са прокълнати да не могат да се убиват взаимно - трябва някой друг да ги убие - така използват Джон Лок, който после умира (бива убит от Джак), но му връщат тялото на острова и възкръсва...
    Другото ми е прекалено неясно и не си го спомням. Трябва да го гледам пак.

Prison Break е сериала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си