.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Hybrid View

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    В това няма нищо лошо. Ако всички бяха като теб, Света щеше да е едно по-добро място. Тези, които не го осъзнават сега, пропускат едно от най-красивите неща - да изразяваш чувствата си. И вярвам, че всяка жена би искала такъв тип момче, като теб. Дори да отричат, аз съм сигурен, че дълбоко в себе си искат да имат момче което натрапчиво им показва, че си мисли за тях поне 2 пъти във всяка минута.
    да слуша

Цитирай Първоначално написано от saskou Виж мнението
    И вярвам, че всяка жена би искала такъв тип момче, като теб. Дори да отричат, аз съм сигурен, че дълбоко в себе си искат да имат момче което натрапчиво им показва, че си мисли за тях поне 2 пъти във всяка минута.
    Дано го казваш със сарказъм.
    Ако исках това, щях да си взема кученце. А аз искам до себе си мъж. Отдавна е минало времето на хиляди галенки имена и поток от лигави смс-и и на глупавото упорство постоянно да се повтаря колко някой ме обичал, без да го има осъзнаването, че това не е любов. Няма нужда той да мисли за мен по 2 пъти във всяка минута, нито има нужда това да се показва и то натрапчиво и театрално, защото в неговия живот, както и в моя, има и други неща. По-трудни неща, които изискват сила на характера. Има работа, има сметки, има едно бъдеще, което трябва да се изгради, а не става с рев. Има истинският живот, в който ти трябва опора,а не кученце, с чиито емоции да се справяш, защото то само не може.

НЯМА нищо лошо да си поплачеш, когато ти е най-трудно. Но да ревеш постоянно, за щяло и нещяло, вече е лиготия и мекушавост. Независимо дали си мъж или жена. Любов не се изразява така. А авторът не плаче от щастие, не плаче просто под напора на силната обич, а от страх. Страх, че ще я загуби, че не е обичан. Страх от проблемите, с които явно не намира друг начин да се справи. Затова неговото е мекушавост, а не възвишена проява на чувствителност и привързаност.

Цитирай Първоначално написано от Sanguine Виж мнението
    Дано го казваш със сарказъм.
    Ако исках това, щях да си взема кученце. А аз искам до себе си мъж. Отдавна е минало времето на хиляди галенки имена и поток от лигави смс-и и на глупавото упорство постоянно да се повтаря колко някой ме обичал, без да го има осъзнаването, че това не е любов. Няма нужда той да мисли за мен по 2 пъти във всяка минута, нито има нужда това да се показва и то натрапчиво и театрално, защото в неговия живот, както и в моя, има и други неща. По-трудни неща, които изискват сила на характера. Има работа, има сметки, има едно бъдеще, което трябва да се изгради, а не става с рев. Има истинският живот, в който ти трябва опора,а не кученце, с чиито емоции да се справяш, защото то само не може.

НЯМА нищо лошо да си поплачеш, когато ти е най-трудно. Но да ревеш постоянно, за щяло и нещяло, вече е лиготия и мекушавост. Независимо дали си мъж или жена. Любов не се изразява така. А авторът не плаче от щастие, не плаче просто под напора на силната обич, а от страх. Страх, че ще я загуби, че не е обичан. Страх от проблемите, с които явно не намира друг начин да се справи. Затова неговото е мекушавост, а не възвишена проява на чувствителност и привързаност.
    изрази всичко, което исках да кажа : )) нямаме нужда от момченца, за които да се грижим. да се лигавиш и да си романтичен е сладко на училищни години, но после трябва да се справяш с живота
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    изрази всичко, което исках да кажа : )) нямаме нужда от момченца, за които да се грижим. да се лигавиш и да си романтичен е сладко на училищни години, но после трябва да се справяш с живота

И е важно, че нямах предвид изключително и само мъжете. Толкова години да се борим за равноправие, а после някои дами "ама аз съм жена, аз мога за рева за щяло и не щяло, ти си мъж-ти пък не можеш, сега се грижи за мене, носи ме през целия живот".

В романтиката няма нищо лошо. Не казвам, че мъжете трябва всякога да са студени и твърди, да крият всяко чувство като нещо срамно пред теб, както пред останалия свят. Има и други начини на изразяване. Без театралност, без рев. Нещата не са само черни или бели и не съществуват само двете крайности-ревлив и чувствителен или "мачо", неспособен да изрази емоция.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Sanguine Виж мнението
    ...
    Още не мога да си обясня, що толкова време си се крила в неписане.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Още не мога да си обясня, що толкова време си се крила в неписане.
    Някаква инертност предполагам. Предпочетох да извличам информация и впечатления, вместо да давам. Влязох в форума за първи път преди години във връзка с училищен проект, за да наблюдавам темите главно в раздел "Секс". А сега като гледам е хубаво, че първо съм видяла едно-друго с времето преди да давам съвети.

Има си типично женски и типично мъжки професии, обуславяно от различната по презумция физика и/или психиката на половете. Това не прави единият по-лош или слаб от другия. Но намирам за отблъкваща лиготията на някои жени и убеждението им, че цял живот някой трябва да ги носи и че това е нормално. Тоест казахме едно и също с теб, jollie.

Пишем във форум, непознавайки цялостно ситуацията или лично автора/ката. Това предполага някакво обобщаване на ситуацията. Не можеш винаги да отхвърляш общото, фокусирайки се върху частното, ако нямаш достатъчно информация за второто.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си