.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Моята идея не беше да сипвате на момчето като мъж под чехъл и така нататък, а да се поставите на мястото, да се замислите, че винаги ще кажете "аз няма да търпя", но когато дойде до вас търпите Не е никаква драма.
    Авторката ще си намери, но е една идея по-претенциозна отколкото трябва, ноооо ... такава съм си : ))
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Моята идея не беше да сипвате на момчето като мъж под чехъл и така нататък, а да се поставите на мястото, да се замислите, че винаги ще кажете "аз няма да търпя", но когато дойде до вас търпите Не е никаква драма.
    Авторката ще си намери, но е една идея по-претенциозна отколкото трябва, ноооо ... такава съм си : ))
    Аз не търпя. Не ми се е и налагало. Това какъв ме прави според твоята дефиниция?

Съответното момче си го прави така сам, че да му се налага да търпи. Ако не е типът момче, което обича да търпи, няма да изкара връзката. При няколко опита - сериозно предупреждение и скастряне, ако момичето не слуша и не разбира от дума - чаодовижданелеканощприятн исънищамерси. Жените по начало си тестват лимитите. Ако видят, че могат да се качат на главата на момчето, да не го уважават и да му уронват авторитета - ще го правят. Ако не им се получи номерът - ще се радват, че имат такъв мъж до себе си или в някои много редки случаи ще си намерят някой, когото могат да мачкат, но това най-вече се отнася за тежко комплексирани момичета.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си