- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-тъпи мъжки реплики?
Винаги съм твърдяла, че не зависи от годините или пола, а от индивидаДа кажа всички 16годишни са пикльовци е като да кажа всички мъже са тъпаци : )
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Само по-леко с общите определения, моля!
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Мъжественост на 16? Сигурно.
Мъжки реплики... Та те масово по-младите не могат да структурират правилно изречения, вие за свалките се оплаквате.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Няма как да не се изкажа = да се заям. Жена =! Логика. Научно доказано.
Иначе проблемите с които се сблъсквате са 90% може би, защото Ви свалят някакви хлапета на по 15 - 18 години, които на всичко от горе не са и възпитани добре. Да попаднете на мъж над 22-23 години и нагоре който да влезе с такива реплики е доста по-голяма рядкост и е изцяло зависещо от образованието на индивида.
Това със спирането на мерцедеса и т.н сте си виновни вие жените, защото голяма част от вас търсят парите на мъжа.
Едит: Мъж на 16....
Кифла =! логика, не женаправи разлика ако обичаш
![]()
отново и на теб да споделя, че има мъже на 15-18, които се държат много по-мъжки от момченцата на 22-3+ , зависи от възпитанието, а и ако баща ти е някакъв тип много мъжкарски няма как ти да не си, дори да си на 16, така си възпитан просто
с мерцедеса ако вървя по улицата просто и мине покрай мен мерцедес катафалка и ми свирне аз какво съм виновна? искала ли съм? ходя с тениска Мерцедесите ТУК! така ли? айде моля ви се ..
освен това както казах репликата запознай ме с приятелки не я казват плейбойчетата, а момчетата, които нямат опит, в повечето случаи девствени или пробвали 1-2 пъти, така че .. : ) какво да ти кажа, чети какво пишем, обмисляй мисълта си по-добре и тогава я публикувай, преди да наредиш всички жени просто на жени
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аууууууууууууу, така ме раздразниТИ до сега какво обясняваше 'МА' ? Че всички момчета били еди какви си, па ся започваш да обясняваш, че жените не са просто жени, ХАХАХАХ!
![]()
![]()
![]()
Изкара се една единствена 'принцеска', бати хората сте.. И не се пише '=!' а се пише '!=' =>
AMX != AMXX, едва ли ще се сетиш за какво говоря.
АЗ никога не съм казала, че всички са еднакви, никогаМОЛЯ ВИ ЧЕТЕТЕ ПРЕДИ ДА ОПИТАТЕ ДА НАРЕДИТЕ НЯКОГО без успех дори в случая
няма да ти обяснявам на кого ще казваш "ма" , ти сам си знаеш
но не и на мен. И си е точно =!
така че нищо умно не каза в случая ..
имах предвид, че не може да наредиш абсолютно всяка жена, че е жена и да приключиш въпроса, но май не си ме разбрал с много мъжкия си мозък ... ето ти примерно очевидно не си мъж, въпреки че вече си над 15-18 години![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз обичам да се запознавам с приятелки на момичета, с които съм преценил че няма да имам полови отношения.. Някак възбудащо е хАхАХ
въпросът е как да ти поднеса намерението си HAhAh
Най-тъпата реплика е когато някой ми пише, аз го питам дали се познаваме, а той "Не обаче ЩЕ се запознаем" и полудявам.
Още една "Как е" и това от напълно непознат..
Или "Знаех си, че не си девствена" о.О
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
на 8 декември една колежка била атакувана с култово "ша дадеш ли?" и то от приятел на потенциалния получател.
Cucko0, кво възхищаване, то си е живо е'бане.![]()
Последно редактирано от DarkTemplar : 03-25-2012 на 14:43
Welcome to the Jungle...
"ти си хубава,аз съм хубав,нека отидем вкъщи и да се възхищаваме един на друг "
Hostis Honori Invidia
Малко извън темата е, но все пак..
Доста често този поглед върви с гореспоменатите реплики![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Аз пък се дразня ако ми подсвиркват като на кученце. Адски дразнещо е! Миналата седмица бяхме с една дружка в моля и двама седят на една пейка и минаваме и се чуват едни звуци точно както когато викате кученце! Идваше ми да се обърна и да го питам 'К'во ми свириш?!' и бас ловя, че нищо нямаше да каже. Кретени.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Irti,Violenz Можем да поспорим по това![]()
Защо според вас един 16 годишен младеж да неможе да притежава някои качества на мъж ? И какво за вас е да си мъж (качества)?![]()
"Знам, че те възбуждам." - моя милост в ситуация, в която очевидно не беше така. Мацката ме кефеше, не ми връзваше и аз де ли се бутах и правех на интересен. Добре ми се изсмя тогава.
"Често ли седиш на тая пейка?" - пак аз.
"Мога да те гледам дълго време и .............. оф май е това." - Аз, като исках да й наприказвам някви думички, ма направо нищо ми не дойде после на акъла, щото въобще не знаех кво съм тръгнал да й кажа и ме разконцентрираха и 4-те й очи.
-Как си?
-Ъъъ, познаваме ли се?
-Не знам, трябва да ми припомниш.
-о.О
Това на един приятел
Ако се сетя още някви, ще споделя, хахаха. Бях си забравил бисерите.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Култовото "ела да те прасна" ....
или както споменаха преди мен, когато кажа, че си имам гадже и отговора отсреща е "е споко, то и аз си имам, ама те няма да разберат...." нямам думи просто![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Знам че те възбуждам ако наистина е така е мн яката реплика ;д но само ако ЗНАЕШ че е така, иначе те очаква нищо повече от вдигане на вежда и обръщане на другата страна![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Какъв мъж ще да е някакъв ученик, който го издържат мама и татко?(като това не означава, че момчето не може да е "на място". Двете неща нямат общо.) Мъже са колкото са и жени девойките на по 16-17. На тия години всеки си мисли, че много е пораснал и много е видял от живота, нормално.
"Мъжът" е много относително понятие. За мен мъж е човек вече преминал една определена възраст, натрупал житейски опит, напълно независим, улегнал, знаещ какво цени и към какво се стреми. (обяснено по най-елементарен начин)
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
а бибипкат ли ви, a?
aз много обичам да бибипкам ама на някакви грозни само за ташак, все пак съм джентълмен и на хубави момичета не го правя.