.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 164
    Супер фен Аватара на Irti
    Не съм съгласен, ама няма значение.

Винаги съм твърдяла, че не зависи от годините или пола, а от индивида Да кажа всички 16годишни са пикльовци е като да кажа всички мъже са тъпаци : )
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Само по-леко с общите определения, моля!
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Мъжественост на 16? Сигурно.

Мъжки реплики... Та те масово по-младите не могат да структурират правилно изречения, вие за свалките се оплаквате.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    Само по-леко с общите определения, моля!
    именно това имах предвид, че не давам такива определения
    има си ЕДИНИЧНИ случаи на мъже на 16 години, не всички са такива, но не са и всички в блатото и не беше това идеята на публикацията ми да обсъждаме кой е мъж и кой не е
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мразя да ми кажат "Запознай ме с приятелките ти", независимо какъв ми се пада. Ако ще, братовчед да ми е. Дразнещо ми е просто.
    А спирането на мерцедеса и звучното подсвиркване + "Как си, ще се качиш ли?" ми е най-любимото.

А като чуя нещо за женската логика, съм на косъм да изпадна в истерия.
    Няма как да не се изкажа = да се заям. Жена =! Логика. Научно доказано.

Иначе проблемите с които се сблъсквате са 90% може би, защото Ви свалят някакви хлапета на по 15 - 18 години, които на всичко от горе не са и възпитани добре. Да попаднете на мъж над 22-23 години и нагоре който да влезе с такива реплики е доста по-голяма рядкост и е изцяло зависещо от образованието на индивида.

Това със спирането на мерцедеса и т.н сте си виновни вие жените, защото голяма част от вас търсят парите на мъжа.

Едит: Мъж на 16....

Кифла =! логика, не жена прави разлика ако обичаш
    отново и на теб да споделя, че има мъже на 15-18, които се държат много по-мъжки от момченцата на 22-3+ , зависи от възпитанието, а и ако баща ти е някакъв тип много мъжкарски няма как ти да не си, дори да си на 16, така си възпитан просто
    с мерцедеса ако вървя по улицата просто и мине покрай мен мерцедес катафалка и ми свирне аз какво съм виновна? искала ли съм? ходя с тениска Мерцедесите ТУК! така ли? айде моля ви се ..
    освен това както казах репликата запознай ме с приятелки не я казват плейбойчетата, а момчетата, които нямат опит, в повечето случаи девствени или пробвали 1-2 пъти, така че .. : ) какво да ти кажа, чети какво пишем, обмисляй мисълта си по-добре и тогава я публикувай, преди да наредиш всички жени просто на жени
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Аууууууууууууу, така ме раздразни ТИ до сега какво обясняваше 'МА' ? Че всички момчета били еди какви си, па ся започваш да обясняваш, че жените не са просто жени, ХАХАХАХ! Изкара се една единствена 'принцеска', бати хората сте.. И не се пише '=!' а се пише '!=' =>
    AMX != AMXX, едва ли ще се сетиш за какво говоря.

АЗ никога не съм казала, че всички са еднакви, никога МОЛЯ ВИ ЧЕТЕТЕ ПРЕДИ ДА ОПИТАТЕ ДА НАРЕДИТЕ НЯКОГО без успех дори в случая няма да ти обяснявам на кого ще казваш "ма" , ти сам си знаеш но не и на мен. И си е точно =! така че нищо умно не каза в случая ..
    имах предвид, че не може да наредиш абсолютно всяка жена, че е жена и да приключиш въпроса, но май не си ме разбрал с много мъжкия си мозък ... ето ти примерно очевидно не си мъж, въпреки че вече си над 15-18 години
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на machoka
    Аз обичам да се запознавам с приятелки на момичета, с които съм преценил че няма да имам полови отношения.. Някак възбудащо е хАхАХ

въпросът е как да ти поднеса намерението си HAhAh

Най-тъпата реплика е когато някой ми пише, аз го питам дали се познаваме, а той "Не обаче ЩЕ се запознаем" и полудявам.
    Още една "Как е" и това от напълно непознат..
    Или "Знаех си, че не си девствена" о.О

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    я ми ела бе мацко да видиш кво е удоволствие
    ща та ч..ам
    добре че са ти очите да ми врътиш таквиз номирца
    к.рве такова обичам те !

ама че хора
    Бургаските батки явно са минали на професионална реторика.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от little-bad-girl Виж мнението
    Най-тъпата реплика е когато някой ми пише, аз го питам дали се познаваме, а той "Не обаче ЩЕ се запознаем" и полудявам.
    ей това го мразя най-много, да ;д
    пък за приятелките, абсурд, ако аз наистина съм преценила, че тоя човек ИЗОБЩО не става , бих ли го пробутала на приятелка, че да ми се сърди после ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    на 8 декември една колежка била атакувана с култово "ша дадеш ли?" и то от приятел на потенциалния получател.

Cucko0, кво възхищаване, то си е живо е'бане.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 03-25-2012 на 14:43
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    "ти си хубава,аз съм хубав,нека отидем вкъщи и да се възхищаваме един на друг "
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Малко извън темата е, но все пак..

Доста често този поглед върви с гореспоменатите реплики
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Мега фен
    Град
    <3
    Аз пък се дразня ако ми подсвиркват като на кученце. Адски дразнещо е! Миналата седмица бяхме с една дружка в моля и двама седят на една пейка и минаваме и се чуват едни звуци точно както когато викате кученце! Идваше ми да се обърна и да го питам 'К'во ми свириш?!' и бас ловя, че нищо нямаше да каже. Кретени.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Голям фен
    Irti,Violenz Можем да поспорим по това

Защо според вас един 16 годишен младеж да неможе да притежава някои качества на мъж ? И какво за вас е да си мъж (качества)?

Мега фен Аватара на Chacho
    "Знам, че те възбуждам." - моя милост в ситуация, в която очевидно не беше така. Мацката ме кефеше, не ми връзваше и аз де ли се бутах и правех на интересен. Добре ми се изсмя тогава.

"Често ли седиш на тая пейка?" - пак аз.

"Мога да те гледам дълго време и .............. оф май е това." - Аз, като исках да й наприказвам някви думички, ма направо нищо ми не дойде после на акъла, щото въобще не знаех кво съм тръгнал да й кажа и ме разконцентрираха и 4-те й очи.

-Как си?
    -Ъъъ, познаваме ли се?
    -Не знам, трябва да ми припомниш.
    -о.О

Това на един приятел

Ако се сетя още някви, ще споделя, хахаха. Бях си забравил бисерите.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението

Защо според вас един 16 годишен младеж да неможе да притежава някои качества на мъж ? И какво за вас е да си мъж (качества)?
    ООООООООООООООООООООООООО ОО НЕ!!!!!!!!!!!

Малка ли беше темата за "Свестните мъже"?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    ООООООООООООООООООООООООО ОО НЕ!!!!!!!!!!!

Малка ли беше темата за "Свестните мъже"?
    добре,добре .. най-много като предният път да ме избие на агресия следкато им чета тъпите отговори..За да сме квит.

Всички жени са кучки (възраст 15-27).

Култовото "ела да те прасна" ....
    или както споменаха преди мен, когато кажа, че си имам гадже и отговора отсреща е "е споко, то и аз си имам, ама те няма да разберат...." нямам думи просто
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Знам че те възбуждам ако наистина е така е мн яката реплика ;д но само ако ЗНАЕШ че е така, иначе те очаква нищо повече от вдигане на вежда и обръщане на другата страна
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението

Какъв мъж ще да е някакъв ученик, който го издържат мама и татко?(като това не означава, че момчето не може да е "на място". Двете неща нямат общо.) Мъже са колкото са и жени девойките на по 16-17. На тия години всеки си мисли, че много е пораснал и много е видял от живота, нормално.

"Мъжът" е много относително понятие. За мен мъж е човек вече преминал една определена възраст, натрупал житейски опит, напълно независим, улегнал, знаещ какво цени и към какво се стреми. (обяснено по най-елементарен начин)
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен
    а бибипкат ли ви, a?

aз много обичам да бибипкам ама на някакви грозни само за ташак, все пак съм джентълмен и на хубави момичета не го правя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си