.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 162

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Мразя да ми кажат "Запознай ме с приятелките ти", независимо какъв ми се пада. Ако ще, братовчед да ми е. Дразнещо ми е просто.
    А спирането на мерцедеса и звучното подсвиркване + "Как си, ще се качиш ли?" ми е най-любимото.

А като чуя нещо за женската логика, съм на косъм да изпадна в истерия.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мразя да ми кажат "Запознай ме с приятелките ти", независимо какъв ми се пада. Ако ще, братовчед да ми е. Дразнещо ми е просто.
    А спирането на мерцедеса и звучното подсвиркване + "Как си, ще се качиш ли?" ми е най-любимото.

чак такова с мерцедеса не ми се е случвало май ;д хахахаха а за логика, мъжката логика понякога е по-потресаваща, не зависи от пола, а от индивида а след като аз не съм го харесала ... наистина ли очаква че ще мисля че е добър за приятелките ми, трябва да ги мразя, ебаси ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Има изключително глупави реплики както и от момчета, така и от момичета. Факт е, че момчетата са по-настоятелни и в повечето случаи те започват разговор. Мисля, че е безсмислено да се спори кой пол използва по- тъпи реплики.

Забавни са ми псевдо мъжленца, тръгнали да свалят жени със заучени фрази - не ме дразнят, по- скоро ме разсмиват. Отговарям им по- пеперливо, за да се осъзнаят, че не са ми на нивото. Не обичам да ме вземат за безмозъчно парче месо, затова и не вземам подобни реплики присърце. Но обичам да си чеша езика, а някои от тях могат да бъдат доста оригинални (и все пак евтини). Признавам, мога да бъда голяма кучка, когато съм на кеф. Иначе просто подминавам тъпите реплики, няма как да ме засегнат, щом на мен ми е безразлично.

Сега по темата: Първо - мъж на 14-18 няма. Това, че някои са голямата работа на 18, не ги прави мъже. Важи и обратното, има представители от мъжкия пол, които и на 35 пак не могат да се нарекат мъже. Възрастта не е критерий тук, но е факт, че до 20 (приблизително) няма как момчето да стане мъж. Това е друга тема. За справка - темата за "Свестните момчета".

Винаги съм твърдяла, че не зависи от годините или пола, а от индивида Да кажа всички 16годишни са пикльовци е като да кажа всички мъже са тъпаци : )
    Ох, не се стърпях. Обяснявам с най-прости думи. Индивидът не се ражда с изграден характер и възгледи. Развитието на индивида предопределя характеристиките му. Годините и полът са от основно значение за развитието - не могат да бъдат пренебрегнати. Индивидът като едно цяло "съдържа" собствените си години и пол. Затова ЗАВИСИ от годините и пола. Не съм убедена, дали ме разбра - затова ще го кажа по твоя начин. Да кажа, че всички 16 годишни са пикльовци, е все едно да кажа, че всички новородени реват. Защото си е така - на 16 всички сме (били) пикльовци. Едни повече, едни по-малко. И това си е съвсем нормално.

Второ - Границата между това един мъж да е настоятелен, защото вижда някаква възможност с мацката, и това да е досаден и прекалено нахален дори когато вижда, че мацката не проявява интерес, е доста тънка. И за да не стават такива недоразумения момичетата трябва ясно и отчетливо да казват какво очакват от момчето, а момчетата да се научат да приемат "НЕ" за отговор. Няма виновни, няма невинни - комуникация му е майката.
    Това, че повечето хора не знаят какво искат, е друг въпрос.

Трето - Както казаха по- горе - смешно е, когато момиче търси внимание от дадено момче и едновременно с това го реже. Едно е да не си наясно с чувствата си, и затова да не даваш категоричен отговор. Друго е да не те привлича момчето, но ти да му даваш надежди, само и само да има кой да ти обръща внимание. Първото е неприятно, второто - жалко.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Няма как да не се изкажа = да се заям. Жена =! Логика. Научно доказано.

Иначе проблемите с които се сблъсквате са 90% може би, защото Ви свалят някакви хлапета на по 15 - 18 години, които на всичко от горе не са и възпитани добре. Да попаднете на мъж над 22-23 години и нагоре който да влезе с такива реплики е доста по-голяма рядкост и е изцяло зависещо от образованието на индивида.

Това със спирането на мерцедеса и т.н сте си виновни вие жените, защото голяма част от вас търсят парите на мъжа.

Едит: Мъж на 16....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си