- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-тъпи мъжки реплики?
gersinkaa , като виждам аватара ти ми идва друго култово Nice shoes. Wanna fuck?да, като цяло в опита да са разнообразни, са супер смешни ;д аз искам някой мъж да се включи и или да сподели женски тъпи реплики, или да ми обясни защо аджеба искат да ги запознаваме с приятелки
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
За да си открием нови възможности за разплод, нови запознанства или просто да изплакнем очите, в което няма нищо лошо, а може ей тъй да си говорим с повечко хора.
Глупави изказвания супер много.. както демонстрира gersinkaa.. писала си, че си на 14.. и на 14 виждала ли си мъж, а курец пробвала ли си.. та говориш за какво си мислим ?
Последно редактирано от Irti : 03-25-2012 на 08:29
Това "защо искаме да ни запознавате с приятелки" незнам, защото несъм го изпослзвал. Но за тъпи женски реплики съм подготвен(малко, но от сърце).
Миналата година се разхождаме с една приятелка и седнахме на една пейка в парка, а до нас на другата пейка две момичета на видима възраст18-19 години. В същото време минават 3 момичета пред нас и по едно време чувам от съседната пейка следния въпрос: "Ей тая русата не ти ли приличаше на лесбийка?" И аджеба аз се питам как изглеждат лесбийките,на какво приличат? Случайно да имат 4 уши или 4 ръце. Ей това ако не е тъпа реплика незнам кое е?![]()
Друг случай: В 10 клас към 16:00 часа имахме ЗИП География. На вратата на стаята с огромни букви пишеше ГЕОГРАФИЯ(от 15 метра се виждаха.). По едно време се чука на вратата. Влизат 2 момичета и питат: "Извинете госпожо тука ли е кабинета по математика?" А в стаята налепени карти, сложени глобуси и все географски работи.
Последен случай: Когато бях на курсовете за книжка имаше едно момиче което караше с мене. Качва се тя в колата и тръгва. Кара си и по едно време светофар, който свети зелено и тя спира. И следва въпрос към инструктура: "Сега на къде? Той казва на ляво. И тук тя затапва с въпроса: "Кое ляво?". 1во - спира на зелено и 2ро - нз накъде е ляво. А имаше опит в курмуванетоо.
Ех жени жени.... зле с тях, зле и без тях![]()
![]()