.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Много пъти съм се изказвала по тази тема. Просто мисля че човек не трябва да се занимава с такива пачи.
    Да, горчиво ще трябва да се съглася, че има такива жени. Един много добър приятел такива неща ми разправя, че се хванах за косите... уж себе си мислех за кофти момиче. Кълняла е близките му, чупила е неща в тях, опитвала се да налага пълен контрол и не знам си какво.
    И той я бил ударил, бтв. За което все пак не го подкрепям, въпреки че тази е била доста нагла.
    Но все пак не го одобрявам. Има го момента на "просенето", но е гадно. И е по-подходящо за мексиканските сериали. Дето се бият там с тигани или с юмруци.

Такива жени ги отебавай, зарязвай ги и да се оправят. Мисля че това боли повече дори, отколкото шамара.
    Не смятам за приемливо да се удрят хората помежду си. Уж обичаш човека, защо искаш физически да го нараниш? Това е агресия.

Винаги съм смятала, че такива хора трябва да ги изоставиш. Като са проклети, боя ли ще ги оправи? Пък и падаш ниско и отношенията стават някакви грозни.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Уж обичаш човека, защо искаш физически да го нараниш? Това е агресия.
    Може да не го обичаш.

И аз мисля, като теб, но пак казвам, че буквално да тичат по теб и да те плюват.. не знам.

Лошо е, когато един мъж се яви пиян и пребие жена си. Това вече по никакъв начин не го приемам. Но се случват и такива работи.

Това е живота и агресивността се е вплела в него. Просто се пазиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си