- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
затъпяла, прекалено много при това. като изтърсил се малоумник сред умни хора, баси... утре ще си умра от срам >.<
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Днес не беше както очаквах >.< карай пак беше интересно! Утре е понеделник,shit ..! Как искам да си се събудя и отново да е неделя.![]()
Мърррррзи ме. Нищо не съм подФащала, ма щото знам, че имам време и материалът е малко, и се разглезвам още повече. Мисля да си поиграя, докато ми изсъхне косата и дано, дано най-сетне да успея да изпълня таргетите, за да отворя и последното летище, че не знам къде ми бърка вече.
Депресията ме държи здраво... Писах му СМС да излизаме, не ми отговори, звънях му, не ми вдигна.. бяхме навън с приятелки мина покрай нас все едно не ни познава (като се има предвид, че аз и едно др момиче от компанията му се водим най-добри приятелки).. и ми се сърди заради тъпотиите, които ръсят някои хора.. писна ми вече, иде ми да се самоубия.. >.<
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
5,77 на пробна матура
хелл дъ фък йеа!
пия чай, хапвам шоколадец, днес си сготвих вкусничко и утре ще поръчвам роклята!
сега и ако се намери с кой да поприказвам, ще е медец ^^
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Трябва да ходя на училище... А ме мързи >.<
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Нещата се развиват по-добре от очакваното, когато ги вършиш... сам. Намесят ли се и други хора, се намесват и претенциите им, трябва да се съобразяваш, да правиш компромиси... Мерси, аз съм пас!
Напоследък постоянно се изненадвам - неприятно от едни и приятно от други. Започнала съм, макар и първоначално напълно несъзнателно, пролетна чистка в обкръжението си, което може само да ме радва. Промениха ми се приоритетите, желанията, мирогледа и поради тия причини отдавна се чувствах не на място.
Денят по-скапан не може да бъде просто... Любимите ми дънки се скъсаха по ФВС, имам 2ка по немски, той ми се сърди без дори да знам причината, прави се на интересен явно... Единственото хубаво е 5цата по математика и топлите пуканки, които си опуках... >.<
Albus Dumbledore.
Добре съм.
Отмених си курса днес и не знам кога ще отида да си взема пропуснатите два часа, трябва тази или другата седмица. Но нямаше как. Научих си поне перфкетно.
Сега си стоя и ям някакъв страшен шоколад, невероятен просто, щом аз, която не ям шоколад, го мисля за прекрасен, значи има нещо... :Д Направо ми е кеф!!!
Стана 21:00 и направо се чудя колко бързо ми мина деня, е сега ще трябва да си лягам, а ми се прави нещо.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
gsm-ът ми ме изнервя.
Последно редактирано от jghgh : 03-26-2012 на 18:24
Много хубав ден.
Ще ми липсват моите идиотчета, няма какво да си говорим.
Съжалявам, че си провалих едното приятелство, ама не съм само аз виновна. И той също.
Сетих се за другия, онзи, първият. Разхубавил се е напоследък, сетих се как другите ми прецакаха една потенциална връзка. Жалко.
Изморена съм, но ми е леко на душата. Обичам. Чиста приятелска обич.
Искам да потъна в земята направо. Искам няколко дена поне да си направя една хубава почивка на спокойно място, но няма как...
женско
Минах през цялата гама от настроения - от истеричен кикот без адекватна причина до рев с крокодилски сълзи.
Готино е да срещнеш стар другар,който така искрено да се зарадва,че те вижда.
Просто ми подейства като балсам за душата след цялата тая притаена емоционална диария от последните дни.
.........
Организацията е на средно ниво.Багажлъците ще се стегнати след дни и се започва с изпитния туризъм.Доколко успешен ще е първи рунд-то ще си проличи.
Пък като се върнем-ще има професионален дебют. xDD
И добрите стари сбирки на парка.И още повече посещения в залата.
Абе,интересен период.
Ама и по-интересен мога да си го направя...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Започва да ми писва от несериозни хора и май е време да спра да гоня вятърните мелници.
Welcome to the Jungle...
Денят започна повече от прекрасно... Като по чудо успях да се наспя, взех си ободрителен душ... Сега си пийвам чай, гледам Pretty Little Liars и всичко ми е на 6 ^^
Albus Dumbledore.
Не ми се отразява много добре тоя мързел. Крайно време е да ми плащат вече и да почвам нещата 1 по 1.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
над учебниците по руски - fuck this shit, i'll be a stripper..
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Сладка болка.
Проблемът е решен, остава да си вляза отново в коловоза.
Тооолкова ми се спи. Искам си единия час!
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Как може да са толкова малоумно племе, бе!? Едни такива неориентирани, флегматични, злобни, завистливи, иначе с големи претенции и плоски разсъждения. Не мога вече, заклевам се. Имам чувството, че и аз затъпявам прогресивно в такава среда, колкото и да се опитвам да се дистанцирам. Пътувания, събирания - истината е, че грам не ме интересува. Хич не ми дреме, че се самоизолирам и че си орязвам контактите. Аз сама никога не оставам така или иначе, въпросът е, че и да остана, ми е през междукрачието. Радвам се, че дойде "най-щастливият ден", когато отново съм си самодостатъчна и не завися от никого; когато съм себе си, не ми се налага да се съобразявам с нечии капризи и преценявам, че ще ми е по-приятно да чета книжка, отколкото да си загубя няколко скъпоценни часа в компанията на хора, които нито харесвам, нито с които имам нещо общо.
мдаа, все по-добра перспектива ми се вижда. писнА ми да чета като изоглавена тия дни, сА малко почивка и евентуално по-късно ще седна да чета пак, ако ми дойде музата. 'Ма като цяло трудна работа. Не мога, по ягодите, да седя на едно място часове наред, със забучен нос и да поглъщам информация. Откачам просто. Не ми се чете, нерви за филм нямам, нерви да правя един час упражнения също нямам, щото ми доскучава безумно, просто ми е супер трудно да си навия на пръста няква идея и да се концентрирам върху нея, при мен иначе нещата не стават.
ИМАААМ СИИИ ЛИЛАААВВВ КИЧУУУУУУР!
ЙЕЕЕ!Много му се радвам, за пръв път имам някакъв различен цвят по косата, освен моя си, много яко седи!!! Не стана лилавото ,което очаквах, но нищо.
Проблема е, че вратът ми и ухото ми изглеждат така:
Ръцете са бледо лилави, все едно съм труп.
О, ще си го направя по-як, когато отида на фризьор. Повече сама нищо с косата си не правя.
Ауууу, как му се радвам, много яко ми се получи, нананана!!!!
Последно редактирано от PullMeCloser : 03-27-2012 на 16:21
Everything changes, but beauty remains ...