.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: къна ?

Супер фен Аватара на musS

къна ?

здравейте, цвета на косата ми е ужасен тъй като съм се боядисвала 6-7 пъти.. и искам да си го оправя, но не ми се ще да си изтощавам пак косата с боя.. така че се насочих към къна.. някой може ли да ми препоръча някоя, която седи повече и НЯМА червени оттенъци, че последния път (с един шампоан- оцветител) доста сгафих и останаха червени оттенъци като се отми..

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Би ли ми казала с кой оцветител /шампоан/ си се правила, че аз много искам червен отенък.

п.т.: Не знам и се извинявам за спама.

с ето тези се правих http://www.prikachi.com/images/329/4561329s.jpg .. ама мойта коса е боядисвана в хиляди цветове.. и за тва може.. иначе се правих с кестеняв цвят и се получи червен оттенък.. а пък пак на marion има червени шампоани.. знам, че в galaxy се продават

айде де, никой ли не е ползвал..

Аз не съм пробвала, но една приятелка се боядиса с "индийска къна", тъмно кафява и няма червен отенък, но цветът е доста тъмен.

отговаря ли си поне на цвета, примерно ако си взема кестенява да не стане черна ?

има "кафява", за която знам, че има червен отенък и "тъмно кафява", но е доста тъмна... цветът все пак е хубав, но ако искаш нещо по-светличко едва ли ще ти хареса

нещо горе-долу като 500 http://www.prikachi.com/images/371/4564371i.jpg искам

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Къната е единствено и само червена, такова нещо като "кафява" , "тъмно кафява" и "черна" къна, няма. Има изцяло готови смеси с къна и други натурални средства за боядисване в Хена Фокс, но резултата зависи според цвета на твоята коса. Все пак може да пробваш с кестенявия цвят.

Извинявам се, че не съм по темата, но можете ли да ми кажете ако имам алергия към тъмни бои за коса /черни, кафяви/ има ли възможност да получа реакция и от червена къна /пише, че е с изцяло естествени съставки и т.н./?

http://vantrade.eu/pages/kana/?page=1 - аз говорех за тази къна... май се оказва, че е някаква "хена", но се води къна... и аз не знам вече иначе както казах съм виждала как стои "кафяво" на кестенява коса - има червеникав отенък и "тъмно кафяво" пак на кестенява коса - без отенъци, но е доста тъмен цвета

Цитирай Първоначално написано от vermili0n Виж мнението
    http://vantrade.eu/pages/kana/?page=1 - аз говорех за тази къна... май се оказва, че е някаква "хена", но се води къна... и аз не знам вече иначе както казах съм виждала как стои "кафяво" на кестенява коса - има червеникав отенък и "тъмно кафяво" пак на кестенява коса - без отенъци, но е доста тъмен цвета
    Аз днес си купих като тази на втория ред, първата. Косата ми в корените е черна, а другата част е кафява. Още не знам дали да я пробвам, че малко се притеснявам от цвета..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tBear98 Виж мнението
    Извинявам се, че не съм по темата, но можете ли да ми кажете ако имам алергия към тъмни бои за коса /черни, кафяви/ има ли възможност да получа реакция и от червена къна /пише, че е с изцяло естествени съставки и т.н./?
    Всичко е възможно, най-добре тествай на ръката първо.

Хора, вчера си направих малък пласт коса с червената къна, за която бях споменала по-горе. Стана поне 10х по-червено от това на опаковката, така че внимавайте! Не знам дали беше, защото я разредих супер малко с вода или какво, но факт е че стана доста тъмно червено, а в по-тъмна обстановка изглежда лилаво. На мен доста ми хареса и днес мисля да си купя къна за цялата коса.

И аз се направих с някаква къна /не знам как се казва, за това и не мога да ви я покажа/. Първо я тествах на ръката си и нищо не стана. Като се боядисах също нямаше реакция. В същия ден си намачках косата с мнооооого пяна. Днес започна един отвратителен сърбеж. Някой може ли да предположи дали е от къната, или е от пяната, защото по принцип съм алергична към бои и много се притеснявам?

пп/ Имам и малко пърхот. Идеи?

От пяната е! Щом на ръката ти нищо не е станало едва ли е от къната. Случвало ми е когато ползвам пяна и после адски много да ме сърби Съветвам те да не използваш повече тази пяна. А ако си я ползвала преди и си нямала оплаквания, има вероятност да е от къната.

Аз също те съветвам да не използваш пяна и дори лак за коса... Аз не ги използвам от две години и косата ми се възстанови и заприлича на нормална най - накрая...
    Като къна ти препоръчвам една в малки пакетчета с жена с червена точка на челото . Пакетчета, НЕ кутии. Тези в кутиите са с боя и окислител... вредни са...

Цитирай Първоначално написано от vermili0n Виж мнението
    добре, а този доста тъмен цвят какъв е горе-долу.. катранено черно, черно или просто много тъмно.. ако намериш и снимка ще те обичам до живот

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си