- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-тъпи мъжки реплики?
Хубаво, не може ли да не решим за 30 секунди ?? понякога едно момиче има нужда от повече време за решение .. особено ако ти е писнало от връзки тип днес го има-утре го няма ... ако съм заинтересована от него значи трябва на първата среща да отида в тях ?! да ви пикам на логиката
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
+
"Аз да не съм курва?"
"Изневерявам, защото после разбирам моя колко е добър и се връщам при него с още по-силни чувства."
"Най-мразя наконтени, завистливи женички."
"Толкова са ми смешни тия бройкаджии, как си вярват. Никога не бих му обърнала внимание."
"-Еби се в гъза. -Ами сама не мога!"
"..Щото, ако почна сериозно да флиртувам, може много сериозно да се вкараш във филмите."
@JoLLiE92, половината отговори на Jojo са смешни, щото можеш да ги чуеш под път и над път, и няма грам истина в тях. Понякога си проличава още броени минути след репликата.
Последно редактирано от Chacho : 03-27-2012 на 09:47
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз не казвам "искам, не искам" а "още не знам" или "трябва ми време да преценя" нещо такова .. повечето женски тъпи реплики са отговор на мъжките тъпи реплики, или както казва английския пилот от ало-ало "тъп въпрос задаваш - тъп отговор ти дават"![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Пикай на квото искаш-твоята логика е сбъркана.
Когато една жена е привлечена от един мъж, дали сексуално, дали емоционално, тя не трябва (!!!) да се държи като патка.
Ако той я кефи, тя ще му го покаже, а няма да му говори простотии. Ако не му се кефи обаче, ще го отреже.
Шанс на мъж не се дава с безумни реплики и безкрайно двоумене.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Нито репликите са безумни, нито двоуменето безкрайно, нито се държа като патка.
и благодаря за милите думи .. опитай първо да разбереш какво говоря, преди да го отречеш другия път по възможност![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 03-27-2012 на 10:28
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
А ти помисли малко, преди да се дразниш на нещо. Конкретно теб не съм наричала никак, но щом си свикнала всяка чужда дума да е насочена към теб, това не говори добре за твоята личност.
Не ме интересува нито колко се двоумиш, нито как сваляш/те свалят мъже. Аз си коментирам репликите, които съм написала и общия случай, в който се използват.
Чуй все пак и MojoJojo какво говори. Става на въпрос, че може да се жертва "учтивостта", за да стане достатъчно ясно "не"-то. Повечето момичета, които увъртат, са съвсем наясно, че няма да ги разберат и няма да избият всички надежди. Харесва им да са харесвани, искат да поддържат малко огънче, но без да става нищо повече; тоест да си държат обожателите. Една жена не може да е зряла и да има нужда от това внимание, все още не се е доказала пред себе си.
А ако си честна пред себе си, може да не са 30 секунди, но половин час след като си срещнала някого, може да прецениш дали го харесваш или не. И по-важното, когато решиш, че не го харесваш, можеш да кажеш "не" и да си тръгнеш, а не да изтраеш вечерта и да си глезиш егото, пък накрая да го оставиш с напразните надежди. За това ставаше на въпрос.
Девойката ми навява едни мисли за посредствен интелект. Той е силно развит при тийнейджърките и току-що навършилите пълнолетие. Какво имам предвид с това лиСлучаи, в които претендираш, че си интелигентен човек, но трябва да ти се обяснява като на идиот с много повече думички, за да чатнеш за какво иде реч. Мислех, че с 1-2 поста ще стане ясно за какво говоря, и явно повечето хора ме разбраха, но не и тази, която се опитва да спори с мен, че и приема лично всяка дума.
И после да не се чуди, защо са толкова нахални мъжете около нея.
Девойката е много далеч от посредствен интелект, ако обичашТочно на теб ти обяснявам с повече думички, че повечето ти примери са нереални или реални, но напълно нормални реплики... Най-много обичам, когато някой ми се обяснява аз как се държа и разсъждавам, а не вижда себе си .. Ти говориш и говориш едно и също без да видиш аз какво казвам, а за осмисляне и дума не може да става.
Иначе, приятелка беше ми казала, че много харесва това в мен, че ако нещо не ми харесва в една среща, аз си грабвам чантичката и си отивамНо обикновено не искам да правя скандали, защото някои мъже от "не" не разбират и използвам посочените реплики, а после просто няма следваща среща
P.S. Девойката просто се дразни, когато й говорят на въпреки, и става малко язвителна![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 03-27-2012 на 11:23
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Девойко, отказвам се. Аз няма какво да осмислям от теб. За мен тези реплики са смешни, за това съм ги написала. Ако за теб са нормални-еми ок. Все ми е тая. Само не знам, защо се опитваш да ме убедиш ти колко си права, а аз колко греша-факт е, че до сега не ми се е налагало да използвам нито една от тези реплики. И знаеш ли защо? Всеки мъж разбира от НЕ, номера е как ще му го кажеш! Хайде сега-пиши си, радвай се на това колко по-умна си и не се занимавай с мен!
А, чакай още нещо да ти кажа-знаеш ли кога мъжете използват такива реплики? Когато виждат, че срещу тях седи не особено трудна жена, или не особено умна! Когато една жена е решителна и вярва в себе си и в правотата си (тоест, е убедителна), то мъжете не се държат с нея, все едно е играчка...
Ариведерчи....
Jojo, не си длъжна да ми отговаряш, но пък от известно време се чудя - кой набор си?
88 миТи си ми го пише в ника
![]()
Друга девойко, точно тази девойка не е никак леснаПроблемът в репликите , които са заучени фрази, не е в девойката, към която са насочени, а в индивида, който ги изрича, и степента на неговата селяния
Както нагоре някой беше написал, че жените сме виновни, че ни бибиткат от мерцедеси-катафалки, защото сме били меркантилни, същата логика е ние да сме виновни за малоумните pick up lines на днешните мъже. За повечето реплики, дадени от теб, бях съгласна. Имаше няколко, които не ми изглеждаха на мястото си тук и с най-добри чувства ти отговорих, а ти взе малко по малко да се заяждаш с мен
Ако ме познаваше, щеше да знаеш , че нито съм нискоинтелигентна, нито лесна, нито ми липсва самоуважение
Peace.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Повярвай ми-прекрасно знам значението на 88, както и на 14![]()
Но все пак, не е нужно да обяснявам повече
Джоли, не съм се заяждала с теб. Сериозно имаш някакви тежки проблеми, ма със самочувствието ли, с какво-не знам. Света не се върти около теб, и не всяка реплика е персонално отправена към теб.
На всичкото отгоре-аз нискоинтелигентна не съм те наричала, ти сама се нарече така. Ако беше се напънала оооооооще мъъъъъъничко-шеще да разбереш за какво ти говоря. Моля те, остави ме на мира. Изморих се да те чета.
Told you so. Peace out. Не аз бях вечно длъжната да съм права, но..И не аз имам проблем с това да виждам само и единствено моето мнение. И ме нарече точно с нисък интелект, не ме карай да копирам, ако обичаш. : )))))))))))
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
[QUOTE=JoLLiE92;10095241] след "не съм ревнив" обикновено следва "ма той твоя няма да разбере"
Като момичето каже на някое момче че си има приятел спира се до там аз поне бих се съобразил с това че тя си има някой в момента![]()
Явно не иска да приеме това,което вижда! Не можете да приемете чуждото мнение. Няма значение кой -какво ще каже. Всеки си мисли ,че от него по-добър няма...в един момент обаче си проличава кой говори празни приказки и кой умее да приеме чуджото мнение и да захапе...if u know what I mean!
maDamn
.
[/QUOTE]
How you doin![]()
[QUOTE=Bomber;10098695]Така би трябвало да еНо ако получавах 1лв. всеки един път, като е трябвало да обяснявам, че не съм женена, че той няма как да разбере и че аз ВСЕ ПАК нямам желание ;д за повечето мъже е много учудващо
ииии другото : "здравей" -> "здравей" -> "имаш ли приятел" -> "не" -> тук следва разнообразие от реплики като се започва с невинното "искаш ли да пием кафе" , мине се през нахаканото "кога ще пием кафе" и се приключи с "прати ми гола снимка" ;д това че нямам приятел не значи, че ще се хвърля на врата на първия срещнат, duh !
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more