.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Благодаря ви много за идеите. На мен вече ми хрумна нещо, но незнам колко е добро - да го дразня през деня, да му кажа че имам някакъв подарък за него обаче да не му кажа какъв и по-късно да се предоставя като негов подарък само с една панделка и нищо друго. Как ви се струва? Иначе давайте още идеи, доста са полезни и за напред. ))

Цитирай Първоначално написано от blublu Виж мнението
    Благодаря ви много за идеите. На мен вече ми хрумна нещо, но незнам колко е добро - да го дразня през деня, да му кажа че имам някакъв подарък за него обаче да не му кажа какъв и по-късно да се предоставя като негов подарък само с една панделка и нищо друго. Как ви се струва? Иначе давайте още идеи, доста са полезни и за напред. ))
    мда става супер

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от blublu Виж мнението
    Към панделката сложи и нещо друго - дълги чорапи или обувки на ток. Гарантирам, че няма да ти даде да ги свалиш...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Към панделката сложи и нещо друго - дълги чорапи или обувки на ток. Гарантирам, че няма да ти даде да ги свалиш...
    А какво ще кажете и за двете - и секси чорапи и обувки на токчета? А може би и запалени свещи?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си