.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от fenasf Виж мнението
    Повече от ясно е, че за да впечатлиш момиче трябва да си добър, мил и отстъпчив...в началото. Как обаче да поставим границата, да покажем на момичето, че не може да ни се качва на главата? Имам този проблем, че съм приятен, свестен и тем подобни и в един момент съм прекалено добър, от което жените се възползват. Примерно не ги лишавам от внимание, никога не ми е проблем да пиша първи, да правя първи стъпки към нещо, да каня на танц и дори в секса съм възможно най-активен като гледам момичето да е задоволено първо, после аз Лошо е, че идва момент, в който всичко това се взима за даденост и като ми трябва на мен малко внимание или ласки обикновено не получавам.

Дайте съвет, кои са ония дребни неща, които поставят жената на мястото й? (Не говоря да я пращам в кухнята ). Вие сте.
    Объркал си концепцията. Мил трябва да си чак, след като ти е доказала, че си струва да си прекарващ безценното си отредено време на тоя свят с нея. Трябва да си го заслужи. Например - да не ти отказва срещи, щото имала работа и била много заета, да си вдига телефона като звъниш и да ти се обажда и тя, да се държи уважително спрямо теб и евентуално, след като ти покрие критериите и стане нещо по-така.. тогава прави мили жестове, а не ги използвай за да й се харесаш, защото просто няма да стане. В нейното подсъзнание (и съзнание) ще изникне чувството, че ти правиш така с всички момичета, за да им се харесаш, и по тоя начин автоматично ти пада цената.

Не казвам да не правиш по нещо мило, докато сте в процес на зарибяване. Няма лошо, но го прави рядко, защото само тогава ще бъде оценено. Като излизаш с момиче осъзнавай истината, че си на среща с някого, който по никакъв начин не е нещо повече от теб, и точно затова няма какво да му доказваш и да се опитваш да му се харесаш.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Объркал си концепцията. Мил трябва да си чак, след като ти е доказала, че си струва да си прекарващ безценното си отредено време на тоя свят с нея. Трябва да си го заслужи. Например - да не ти отказва срещи, щото имала работа и била много заета, да си вдига телефона като звъниш и да ти се обажда и тя, да се държи уважително спрямо теб и евентуално, след като ти покрие критериите и стане нещо по-така.. тогава прави мили жестове, а не ги използвай за да й се харесаш, защото просто няма да стане. В нейното подсъзнание (и съзнание) ще изникне чувството, че ти правиш така с всички момичета, за да им се харесаш, и по тоя начин автоматично ти пада цената.

Не казвам да не правиш по нещо мило, докато сте в процес на зарибяване. Няма лошо, но го прави рядко, защото само тогава ще бъде оценено. Като излизаш с момиче осъзнавай истината, че си на среща с някого, който по никакъв начин не е нещо повече от теб, и точно затова няма какво да му доказваш и да се опитваш да му се харесаш.
    НЯМА КАК ДА БЪДЕ КАЗАНО ПО-ДОБРЕ!
    Наистина няма. Винаги съм се чудила каква е формулата... как да я опиша с думи. Винаги интуитивно съм смятала и аз така : ) Но не съм можела да облека правилно мислите си в думи.
    Блестящо мнение и според мен най-доброто в темата. (не съм чела още и психологическите проучавания на Чачо.. някой път, като/ако ми дойде музата. засега реакцията ми е тл;др)
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    НЯМА КАК ДА БЪДЕ КАЗАНО ПО-ДОБРЕ!
    Наистина няма. Винаги съм се чудила каква е формулата... как да я опиша с думи. Винаги интуитивно съм смятала и аз така : ) Но не съм можела да облека правилно мислите си в думи.
    Блестящо мнение и според мен най-доброто в темата. (не съм чела още и психологическите проучавания на Чачо.. някой път, като/ако ми дойде музата. засега реакцията ми е тл;др)
    За едно и също нещо става на въпрос, описано е вътре. Всъщност, дори аз не виждам как бих се прочел, но беше крайно време да го изпиша всичкото тва. Та да мога на спокойна душа да си коментирам пак половинчато.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си