- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да поставим границата? (Въпрос към момчетата/мъжете)
Объркал си концепцията. Мил трябва да си чак, след като ти е доказала, че си струва да си прекарващ безценното си отредено време на тоя свят с нея. Трябва да си го заслужи. Например - да не ти отказва срещи, щото имала работа и била много заета, да си вдига телефона като звъниш и да ти се обажда и тя, да се държи уважително спрямо теб и евентуално, след като ти покрие критериите и стане нещо по-така.. тогава прави мили жестове, а не ги използвай за да й се харесаш, защото просто няма да стане. В нейното подсъзнание (и съзнание) ще изникне чувството, че ти правиш така с всички момичета, за да им се харесаш, и по тоя начин автоматично ти пада цената.
Не казвам да не правиш по нещо мило, докато сте в процес на зарибяване. Няма лошо, но го прави рядко, защото само тогава ще бъде оценено. Като излизаш с момиче осъзнавай истината, че си на среща с някого, който по никакъв начин не е нещо повече от теб, и точно затова няма какво да му доказваш и да се опитваш да му се харесаш.
Temet Nosce
벨야카
НЯМА КАК ДА БЪДЕ КАЗАНО ПО-ДОБРЕ!
Наистина няма. Винаги съм се чудила каква е формулата... как да я опиша с думи. Винаги интуитивно съм смятала и аз така : ) Но не съм можела да облека правилно мислите си в думи.
Блестящо мнение и според мен най-доброто в темата. (не съм чела още и психологическите проучавания на Чачо.. някой път, като/ако ми дойде музата. засега реакцията ми е тл;др)
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.