- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета достатъчни ли са тези мерки ?
Здравейте , обръщам се конкретно към жените,така достатъчни ли са (15,16 см дължина и 4,5см дебелина на пениса )за пълноценен сексуален живот ,в допълнение с любовна игра , нежност и т.н ?
Последно редактирано от stone4 : 03-28-2012 на 17:32
За момчета като тебе има важна тема по-горе в раздела... аман от комплексари.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
15-16 см на мен ми звучат идеално, нищо, че нямам никаква представа от мерене на око.
За дебелина не мога да ти помогна обаче, никаква представа нямам.
не .
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Не съм момиче, но и аз ще ти отговоря с не. Не са достатъчни, ако ще и 20 да имаш. Трябва да знаеш какво да ги правиш.
На дължина е добре,ама на дебелина е малко.Пробвай да го увиеш с изолирбанд,например,да го удебелиш малко.
Как дебелина 4 см? Невъзможно... не мериш правилно, прочети важната тема![]()
момичета достатъчни ли са 15 см като дължина за вас ???
За да задоволиш някоя ти трябват само 6 см (доказано е). Останалото е женска лакомия![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не, ако искаш сложи 20 кубика силикон.. и току виж .. може някоя женска те погледне.
Ами каквото и да говорите идеалните размери вероятно варират в диапазона 15-18. Под 15 може да се окаже малко, над 18 много. Всичко зависи от мимичето и момчето.Тва с 8-те го зарежете, може да е достатъчно за продължаване на рода, ама за задоволяване трудно.
На мен и 20 не ми стигат.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Айде да ви разкажа един виц, който пак пусках във форума преди известно време.
Питали блондинката:
-Размерът има ли значение?
-Оооо, не, въобще! Все ми е тая дали ще е 23см или 25см.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Хора всякакви. Жена на 31-32 ми обясняваше, че клиторът се намира до близо до матката.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.