.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен Аватара на djipsito
    Най-вече наивна.
    Един ден като се омъжиш ще пратиш мъжа ти да живее на 200 км от теб, за да не си писнете бързо ли ?
    Излез от филма.. Сигурно си го представяш като мега луд по теб, който няма да ти изневери като не е при теб. Права си иначе, по-дълго време ще те прави на глупачка.

Понеже имам лека доза опит с виртуалните "връзки", ще ти кажа нещо и се надявам да ме послушаш. Не си мисли, че ти като искаш, можеш и правиш нещо (или не го правиш, визирам най-вече отношенията ти с други момчета в твоя град), значи и той ще го прави. Ако ти си му "вярна", не значи, че и той ще бъде. И може да ти каже милион неща, за да те убеди, че си в грешка и че е само твой.

Няма лошо да си пишеш с него и т.н, ама не си набивай филми за връзки и за някви по-интимни отношения. Ако нагазиш в тия води, накрая като се обърнеш ще разбереш, че си си губила времето. На 16 си за бога......
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Миличка, наистина си много наивна. Сега... не искам да представям образа на тоя 30годишен като някъв злодей, но е ясно, че от теб може да иска само секс. Връзка не можете да имате, това трябва да го осъзнаеш. Разликата е прекалено голяма, ти си лапе, а той е мъж. Ако ти е само за секса.. ок, легни си с него. Но като те гледам наистина колко си наивна... нищо чудно да се нараниш емоционално заради това момче.
    Той и да иска сериозна връзка- няма да е от теб, защото просто ти не можеш да му дадеш, това от което един 30годишен има нужда.
    Имам приятели, които са на тези години и ги виждам, казвам ти го един вид от опит. И макар с тях да сме само приятели... виждам разликата.. акъла, потребностите ни.. различно е много.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    По-добре реално да те е свалил такъв, отколкото по нета.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Toi veche sam se ottegli : ( kazva che sum malka i ne moje da se poluchi nishto osven priqtelstvo i che ve4e iskal mnogo seriozna vruzka za da moje da ima deca .. kaza mi che teq raboti hubavite koito mi gi e pisal naistina e bilo taka i ne me e lugal i che me haresva no ne sme v edin grad ..

Добро утро.
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Добро утро.
    Добро! Как сме?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Добре, гледаме как авторката си отваря очите :д

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Повечето мъже на тези години нямат нищо против да хапнат агнешко. За мен сериозността на една връзка означава да има мисъл за създаване на трайни отношения и семейство. Мъж на тези години е наясно, че това не може да се случи с 16 годишно момиче. Имах връзка с 11 години по-млада от мен, но когато се запознахме тя беше на 20 с напълно изграден характер.
    Интересно...

авторке, като се затваря една врата, се отваря друга (а може и трета, и четвърта)
    мислиш си, че нещо си загубила, но според мен по-скоро си спечелила : )
    радвай се на живота и на свободата си

със здраве
    всичко е наред, повярвай
    и ще бъде : )
    само недей да плачкаш : )
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Pe-do-be-ar ...

Гледай филма Trust !