.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Exclamation Не искам да знае че съм правила секс

Здравейте, наскоро се събрах с един от бившите си, бяхме се разделили преди година някъде. През това време правих секс 2 пъти, с 2 различни момчета на купони и съм решила да не му казвам, първо защото ме е срам и ще ме помисли за к*рва. Понеже сме решили да го правим исках да ви попитам има ли начин да разбере че не ми е за първи път, просто наистина ми пука за него, а ако разбере съм сигурна, че повече няма да ми проговори дори..

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    О, моля ти се. Първо-докато сте били разделени, ти си била свободна. Това, че в рамките на една година си спала с две различни момчета, не те прави курва. Второ-не е нужно да му даваш обяснения. Трето-той със сигурност ще разбере, че не ти е първия, така че няма смисъл да лъжеш. Признай, че си правила секс и толкова. Нито е срамно, нито те прави курва.
    Ако си на 12-13 обаче, нещата се виждат в друга светлина.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от FeelingLikeAghost Виж мнението
    ***и съм решила да не му казвам, първо защото ме е срам и ще ме помисли за к*рва.***

***просто наистина ми пука за него, а ако разбере съм сигурна, че повече няма да ми проговори дори..***
    Някак те изгубих.
    Не се събирай с него.
    Не правете секс.
    Кофти ли ти е от мисълта, че ако му кажеш може да те помисли за к*рва, т.е. не би те разбрал и кефиш ли се на мисълта, че следователно искаш да се чукаш с някой, който би те обидил, като разбере, че си нормален човек, който е правил секс с други, докато не е бил обвързан?
    Боже, как не обичам хора, които не се уважават.

+ това:
    Ако той е правил секс с други през това време, какво? Ти би ли го помислила за ъъ к*рвар?!
    омг

И ОМГ, дефинирай ми моля те, какво значи 'наистина ми пука за него' !?
    Последно редактирано от ShtrudeL : 03-30-2012 на 11:57
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

На 15 съм, благодаря ти, но го познавам и знам, че няма да ме разбере.. преди съм му казвала как за мен пърия път е много важен и искам да е специален и т.н.. ще си каже че съм се променила, че съм станала като всички други момичета, които на 14 вече правят секс.. няма ли как да се преструвам, че ме боли много и да не разбере ??

Мега фен Аватара на Chacho
    Повечето жени се притесняват да не ги помислят за курви, някои дори повече от нормалното. Ако не си лягаш с произволни хора, не си курва.

ПС: Не няма. И е тъпо. Безумно тъпо. Ако искаш опитай, но си е на твоята глава.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    И какъв е проблема, че не е първият ти? Ако иска да е с теб ще го преживее.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    На 15 съм, благодаря ти, но го познавам и знам, че няма да ме разбере.. преди съм му казвала как за мен пърия път е много важен и искам да е специален и т.н.. ще си каже че съм се променила, че съм станала като всички други момичета, които на 14 вече правят секс.. няма ли как да се преструвам, че ме боли много и да не разбере ??
    Хайде пак-това, че първия ти път не е бил с него, не значи, че не е бил специален. Та, от тази гледна точка, трябва да е някакъв мухльо, за да се сърди, че първия ти път не е бил с него. А, колкото и да се преструваш, пропускаш ципата...има мухльовци, които не разбират дали е девствена някоя мацка, или не е, но те са голяма рядкост. Колкото и да охкаш и да квичиш, че те боли-няма ли ципа-все тая. Ще се ядоса още повече, защото ще те хване, че го лъжеш. Какво доверие искаш да има в теб, когато го лъжеш за нещо такова?! По-добре си признай.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Значи ти много държиш на него, искаш всичко да е наред и въпреки това искаш да го излъжеш, защото видиш ли те е срам от самата себе си и от това той в каква светлина ще те види, след като узнае истината.
    Мила, едно трябва да ти е ясно - връзка не се гради на лъжи. Рано или късно ще разбере, че си правила секс с други и тогава ще стане по-зле. Казвай му истината и, ако на него му пука за теб, няма да остави нещо подобно да застане между вас. Ако пък не - не си заслужава да си него.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Много ви благодаря, наистина прави сте, че е по-добре да му кажа, а и щом казвате, че няма как да се престоря не си струва, пак благодаря за съветите

Не то може да си врищиш докато го правите но не знам.. Просто няма смисъл. Все пак както казаха по-горе била си свободна година.. А и ако той държи на теб както например ти на него, ще те разбере. (:

Мега фен
    Град
    <3
    *facepalm*

Ама много ясно, че ще се промениш бе, душа! Дори би било пагубно ако не го правиш и си стоиш на едно място. Хората се променят и се развиват, променят мисленето и мирогледа си. Разбира се не в такава насока, че да станат коренно различни и ужасни. Ако не те разбере, значи не е за теб и толкоЗ. И аз си мислех много розови неща за първия път, но сега ако ме питаш ще ти кажа нещо съвсем различно от тогава.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

оо, любимото ми е някое момиче като каже... "страх ме е той да не ме помисли за к*рва"... аман от предразсъдъци, бе хора!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Не му обяснявай излишно. Ако подхване темата, му кажи. Ако не - ще разбере, когато си легнете.
    На 15 с 2 момчета... абе, не е идеално, но си далеч от курва, а ако приятелят ти е от ония, за които момичето има някаква неразбираема ценност само когото е девствена, може и да се скарате бая. Ако стане така - не се занимавай. Лично мнение.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Кажи му, защото и без това като тръгнете да го правите , ще разбере сам. Кажи му - няма от какво да те е срам, страх и т.н.

Правила си го , когато сте били разделени. А и той какво очаква - една година да го чакаш да се върне при теб, без да си била с друго момче? Е , жестоко се лъже , значи.

Той няма право да те съди за действията ти. Решила си , че искаш така - така си направила. Първият ти път за тебе е явно бил специален, нищо че не е било с него.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не му обяснявай излишно. Ако подхване темата, му кажи. Ако не - ще разбере, когато си легнете.
    На 15 с 2 момчета... абе, не е идеално, но си далеч от курва, а ако приятелят ти е от ония, за които момичето има някаква неразбираема ценност само когото е девствена, може и да се скарате бая. Ако стане така - не се занимавай. Лично мнение.
    +1. Няма какво да му се обясняваш. Като разбере - разбере, да не ти пука.

Повече от фен
    ми не знам кой и какво лъжеш?!!?
    явно си се променила! Кво ще му обясняваш колко е важен за теб първия път, ама преди тва си спала по някви купони там, с който е бил най-нахален....

не бе верно промени ли се? щото нали първият път искаш да е специален..... пък нещо май само на думи обясняваш каква искаш да си, а всъщност реалността е друга

пп споко, той не вярвам да е паднал от небето ; )
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Голям фен
    Няма начин ... ако бях на местото на момчето повече никога нямаше да те погледна !
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Повече от фен Аватара на autumn666
    О, боже... И защо да те помисли за курва, след като си правила секс докато си била необвързана? Наистина, както казаха и преди мен, той да не би да си е мислел, че ти ще го чакаш с години за да се върне та да ти е първия и последния? Глупости... Не е нужно да ти е първия път за да е специален.
    Или не съм разбрала правилно и си го излъгала, че още си девствена? В такъв случай ти е много малоумна постъпката... Не, няма какво да направиш, защото той ще усети, че нямаш девствена ципа. Ако щеш квичи като клано прасе, той да не ти е малоумен. Направо му кажи, че сама си се отворила при мастурбация... Шегувам се... Не го лъжи, а си признай.

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    оо, любимото ми е някое момиче като каже... "страх ме е той да не ме помисли за к*рва"... аман от предразсъдъци, бе хора!
    А така кажи им го!

ееее курвииии, ррррр беч беч!
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Спокойно няма кво да се плашиш всички жени са kypви!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Миличка няма как да не разбере, освен ако не е някой пълен малоумник. (: А и какво като си го правила преди ? Били сте разделени за година и нито ти, нито той сте знаели, че пак ще се съберете. Той какво, да не би да си е мислил, че ще чакаш него ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си