- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- най-обсъжданата тема ..
Здравейте всички! Първо искам да кажа,че съм нова в сайта и не съм запозната много с правилата, и ако вече има такава тема .. извинете![]()
Та започвам направо ... вече 3-та година съм влюбена в едно момче .. събираме се от време на време в една компания, дори го бях поканила на моя рожден ден тази година и на няколко пъти ме наричаше хубавице... но никаква развръзка няма, освен че само погледите ни се засичат, беше ме гушнал и по скайпа ми пише, че много съм се разхубавиа ,леки закачки ми отправя, но аз нали съм от срамежливите момичета и когато си пиша с него буквално си гълтам цялата граматика, и не знам какво да кажа,как да отговоря,какво да го питам, просто унемявам. От 2 месеца вече не сме си писали,наскоро разбрах,че от отдавна бил наркоман и всеки ден се друсал .... Искам да ви попитам какво ви е мнението за това което ви разказах, как бихте ме посаветвали ;С Моля ви без,обиди
![]()
П.С : на 16 години съм, той е на 19![]()
Бихте имали шанс, ако не беше последното. Момчето определено има проблем и връзката ви ще е конфликтна от самото начало. Нека ти покаже, че е готов да пребори проблема си. Дори може да говориш с него за това.
Мнението ми-детски истории.По-добре остави нещата така,не се занимавай с него.Но ако все пак много държиш,може да се опиташ да му пишеш.А и разликата ви в годините според мен играе роля...
Говорили сме на тази тема, в смисъл знам от близо една година,че понякога шмърка, но не знаех, че всеки ден си взима дозата .. Казвала съм му,да спре,че освен да се трови нищо друго не постига, а той ми отговаряше:споко,ще ги спра,просто като употребявам от време на време се успокоявам и ми става по весело ..
Зарежи го. Слабохарактерен тип. Не е за теб.
Абсолютно детски истории... на 16 казваш, че си, а се впечатляваш, че някой си те е гушнал по скайп. Ама това не е проблема в случая.. щом има проблеми с наркотиците, ти какво се занимаваш? Не си струва.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Миличка, това не е жест. Едно е да те гушне на живо, едно е да помниш първа среща,целувка, място и тн. Аз и без да обичам помня такива неща. Но друго е една емотиконка в скайп. Не се връзвайте толкова и не се вживявайте в тия чатове, повече отколкото трябва, от опит ти го казвам.![]()
А минавало ли ти е през акъла, че може да те използва и да ти направи всякакви мизерии само за да си вземе дозата?Накарай го да спре дрогата и после слагай розовите очила.Ако не спре да се друса значи държи повече на измисления си свят, отколкото на теб.
Най-много да станеш като него. По добре зарежи тая история.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
мерси за савета .. но не съм тръгнала да правя такива грешки аз имах друго впредвид с тази тема, а й той може да е всякакъв, но не би направил това с когото и да ене го защитавам просто го познавам,че зад този непокорен,наркомански вид стои един добър човек и въпреки това не бих започнала връзка с него
![]()
Доста гадна ситуация. Гадно ти е, защото си влюбена, но пък той е наркоман.. абе дилема голяма като цяло.. Аз бих те посъветвала да си пробваш късмета с момчето. Щом казваш, че няма да се поддадеш на това, което прави той не виждам какво лошо има да си направиш кефа. А и дори да се поддадеш, тебе нали ще ти е ок, кво ти пука от другите!![]()
Не съм чела цялата тема!
Еми, мацка, моят съвет е да не се занимаваш, защото няма смисъл.
Аз само не разбрах от кога това е най обсъбжданата тема.
К'во друса пича?
С наркомани е много забавно. И романтично. Винаги има много емоция. Bitter sweet, както се вика. (Като Сид и Нанси.) Обаче, ако търсиш сериозна връзка не се захващай.
Иначе може и да се получат нещата, ако се постараеш.