- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно секса..
Значи имам въпрос относно правенето на секса и нещата свързани с него.
Особено ме интересува - Пичове,къде свършвате?Имам приятелка но не съм говорил с нея относно тази част..
Та ми е интересно - Примерно,свършвате ли в презерватива или върху нея/в устата и?Ако свършвате в презерватива вадите ли го от вагината и докато свършвате или не..?
Kefi6 me
Ами това са въпроси с относителни отговори... вероятно всеки обича да свършва на различни места. Някои момичета не харесват примерно да им свършват в устата, други харесват...
Говори с приятелката си....
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Как да повдигна въпроса.. Не толкова директно а постепенно?Някак неправилно ми се вижда да я питам съвсем директно..
Kefi6 me
На колко сте, от колко време правите секс и срамежлива ли е?
Върху нея бе пич, на гърба, на корема, по лицето, където и да било... само не в косата, ще ти стъжни живота ако и свършиш в косата
И няма да питаш, за тия работи не се пита, ако каже нещо, за другия път ще знаеш![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Като си с презерватив - свършвай си в нея [в презерватива де]. Няма да коментирам ако си без презерватив - щото не трябва. Единствено ако е на противозачатъчни - тогава може спокойно да свършваш в нея. Като ти прави свирка - кажи и като свършваш, защото може да не и харесва да и свършваш в устата. Всяко момиче е различно. Избери си някоя част от тялото - без лицето! Ако нещо не и хареса - ще ти каже за следващия път.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
По-добре я попитай....Може ли да свърша..едикъде си или Имаш ли нещо против....
Винаги съм питал и никога не е имало случай да не ми кажат... но просто винаги го има "Внимавай само с косата!"хехе
(y)
Значи давам ти 2 идеи.
1 ва- малко преди да свършиш да кажем 30 секунди до минута я питаш.Къде може да свърша върху тебе или нещо от сорта.
2 ра- Ако не си събрал смелост или си забравил от адреналина след секса предполагам се гушкате я питай.Следващия път искам да свърша върху тебе!Може ли и къде?
Втората идея. Издавам женска тайна: След секс жените сме изключително податливи на всякакви манипулации от мъжка страна, стига да са казани с правилните думи, щото на средностатистическото момиче никак няма да му хареса да чуе "Следващият път искам да ти напълня устата".
Ти добре ли си... тва ли си представяш под питане... просто съвсем тактично питаш къде искаш да свърша... не виждам нищо лошо... До сега нито са ме гледали като пребозало теле, нито съм усетил, че дразня нито нищо... Според мен това е по-добрия вариант, отколкото да правиш квото искаш и да има викове
![]()
Обикновено и свършвам в стомаха през устата и!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!