.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Kaspersky Internet Security

Не намирам начин как да се предпазя от нейните блокирания.Пречи ми.Помогнете.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив

Мега фен
    търси в опциите(settings), там би трябвало да има решение

Мега фен Аватара на Chacho
    Надявам се, че разбираш английски.

http://support.kaspersky.com/win_ser...?qid=208280716
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ikarusa Виж мнението
    Не намирам начин как да се предпазя от нейните блокирания.Пречи ми.Помогнете.
    Кое ти пречи, а да не ти блокира браузъра или нещо подобно, за да искаш да го спираш.Има причина определени неща да бъдат блокирани и първо научи защо е така, а след това ще знаеш и причината да го прави.
    Може да послушаш и WAX и да сложиш ESET, а с нея няма да имаш проблеми, защото само се води антивирус, но всъщност изпълнява функцията на асансьор за гадинките.

Някой път блокира даже съвсем безобидни сайтове.И не ми дава да гледам моите си работки.Като и изтече срока ще сложа ESET

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    Най-добрият начин е,без антивирусна,а просто да знаеш къде влизаш какво сваляш и какво приемаш от "уж" приятели в Скайпа !
    Love! And may God bless you all !!

Мега фен
    когато програмата блокирва е добре, но лошо е когато не блокирва всички атаки, най-добра е norton internet security 2012, не така добрата новина за социално слабите е че не е безплатна, иначе цената не е много висока - около 35 лв., но предлага най-добрата защита от интернет посегателства и зловреден софтуер като при това никога не блокирва безопасните приложения и интернет страници, касперски също може да се настрои да не бокирва приложенията и страниците, но трябва да се ръчка по настройките

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    когато програмата блокирва е добре, но лошо е когато не блокирва всички атаки, най-добра е norton internet security 2012, не така добрата новина за социално слабите е че не е безплатна, иначе цената не е много висока - около 35 лв., но предлага най-добрата защита от интернет посегателства и зловреден софтуер като при това никога не блокирва безопасните приложения и интернет страници, касперски също може да се настрои да не бокирва приложенията и страниците, но трябва да се ръчка по настройките
    Бог ли ти го каза това за нортън, защото само висша сила може да ме накара да сложа подобен боклук.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от galin4o0o Виж мнението
    Най-добрият начин е,без антивирусна,а просто да знаеш къде влизаш какво сваляш и какво приемаш от "уж" приятели в Скайпа !
    Даже във вибокса могат да те треснат, а го водят безопасен сайт, всички сваляте от мамуната, а там 90% от краковете са вируси, от скайпа се приемат само голи снимки

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от torVPN Виж мнението
    Бог ли ти го каза това за нортън, защото само висша сила може да ме накара да сложа подобен боклук.
    пичаго, от край време това е най-добрата защита от интернет посегателства и зловреден софтуер за pc, което съм го разбрал дори и от опит, бил съм avast, eset/nod, avg, trend micro, kaspersky, f-secure, zone alarm, bitdefender, panda, g data, comodo, pc tools, mcafee, webroot, и др., но nis е най-доброто, и като firewall, и като антивирус, и в всяко друго отношение

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    Цитирай Първоначално написано от torVPN Виж мнението
    Даже във вибокса могат да те треснат, а го водят безопасен сайт, всички сваляте от мамуната, а там 90% от краковете са вируси, от скайпа се приемат само голи снимки

еми не знам сега не ползвам антивирус нямам проблеми,след месец два ще пусна някоя сканираща да видя какво ще хване,и в крайна сметка да го изчистя и продължавам
    Love! And may God bless you all !!

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    пичаго, от край време това е най-добрата защита от интернет посегателства и зловреден софтуер за pc, което съм го разбрал дори и от опит, бил съм avast, eset/nod, avg, trend micro, kaspersky, f-secure, zone alarm, bitdefender, panda, g data, comodo, pc tools, mcafee, webroot, и др., но nis е най-доброто, и като firewall, и като антивирус, и в всяко друго отношение
    10% да си ползвал всичките тея. Ако си толкова опитен колкото се изкарваш въобще няма да си изгубиш времето с половината боклуци, който изброй. Пък и всеки си избира AV. Моят избор е ESET Smart Security 5

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    10% да си ползвал всичките тея. Ако си толкова опитен колкото се изкарваш въобще няма да си изгубиш времето с половината боклуци, който изброй. Пък и всеки си избира AV. Моят избор е ESET Smart Security 5
    нямам претенции да бъда признат за опитен, но ако не бях пробвал изброените, сега нямаше да имам опит(-а) с тях, eset е добър като антивирус, но не и като защита от хакери и хакерски трикове

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    eset е добър като антивирус, но не и като защита от хакери и хакерски трикове
    Тука мога да те оборя по десетки различни начини, защото след версия четвърта блокира абсолютно всички видове порт атаки или отдалечени вписвания, който не си разрешил. И най-важното ти излиза IP-то на тоя, където се е опитал.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Тука мога да те оборя по десетки различни начини, защото след версия четвърта блокира абсолютно всички видове порт атаки или отдалечени вписвания, който не си разрешил. И най-важното ти излиза IP-то на тоя, където се е опитал.
    не е по-добър от nis, работил съм с всякакви защити сред опитни хакери, но единствено nis защитава най-много, другите са по-лесно пробиваеми

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Може, с нея не съм работил толкова.
    От нода съм си предоволен затова не се и оплаквам.

Banned Супер фен
    Благодаря, че ме забавлявате с постовете си.

Въпросът е как да се пазя от блокирванията и.Тя изтича след 20 дни ама през това време не ми се чака.Само ми блокирa някои сайтове οτ родителския и контрол.Въпросът е как да се предпазя.

Баща ми пак я поднови.Ще има 30 дневно мъчение без сайтовете,които ми ги блокира.Трябва ми начин да я махна,че не може и от таск мениджъра.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си